Διατηρήστε το περιεχόμενο του ιστότοπου μοναδικό αλλά μην ξεχάσετε να προσθέσετε αξία

Ο ιστότοπός σας αντιπροσωπεύει την εταιρεία σας. Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι δυσάρεστο, φουσκωμένο ή συγχέοντας, το εμπορικό σήμα σας θα φαίνεται μαλακό, φουσκωμένο και θα προκαλεί σύγχυση – και θα χάσετε τις πωλήσεις σας, ανεξάρτητα από το πόσο καλά είναι τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας.

Από την άλλη πλευρά, το μεγάλο γράψιμο ιστού μπορεί να σας βοηθήσει σε όλη τη διαδρομή. Οι αναρτήσεις ιστολογίου σας θα κερδίσουν περισσότερες μετοχές , οι σελίδες σας θα κερδίσουν backlinks και ο ιστότοπός σας θα αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη τη στιγμή που οι επισκέπτες περιηγούνται.

Γιατί οι επιχειρηματίες πρέπει να μάθουν περιεχόμενο γραπτώς;
Το καλό γράψιμο περιεχομένου είναι ο καλύτερος υπάλληλός σας – στην πραγματικότητα, μια έρευνα Salesforce / Pardot διαπίστωσε ότι οι καταναλωτές θεωρούν την εμπιστοσύνη στο περιεχόμενο μιας εταιρείας 3 φορές πιο σημαντική από την εμπιστοσύνη στους πραγματικούς υπαλλήλους της μάρκας. Το 97% των ίδιων ερωτηθέντων της έρευνας ανέφερε επίσης ότι το κακό περιεχόμενο επηρέασε αρνητικά την εμπιστοσύνη τους σε ένα εμπορικό σήμα.

Το 97% των καταναλωτών που ερωτήθηκαν από το @Pardot είπε ότι το κακό #content έχει επηρεάσει αρνητικά την εμπιστοσύνη τους σε μάρκες. #marketingΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ TWEET
Οι περισσότερες επιχειρήσεις καταλαβαίνουν ότι χρειάζονται το παιχνίδι περιεχομένου τους – γι ‘αυτό η τελευταία μας ανάρτηση σχετικά με τις συμβουλές γραφής περιεχομένου ιστού ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή που έχουμε γράψει ποτέ. Αλλά απλά θέλοντας να κάνουμε καλύτερα δεν θα σας κάνει έναν μεγάλο συγγραφέα περιεχομένου ιστότοπου και οιδιαφορές μεταξύ ισχυρών και αδύναμων εμπόρων περιεχομένου μπορούν να κάνουν μια σημαντική διαφορά στην αντίληψη της μάρκας, την κυκλοφορία ιστού και τις μετατροπές.
Δεν θέλετε ώρες έρευνας και σύνταξης περιεχομένου να σπαταλούν. Θέλετε ROI. Επομένως, σελιδοδείξτε αυτή τη λίστα με τις συμβουλές για το γράψιμο του περιεχομένου και κρατήστε το πρακτικό κάθε φορά που δημιουργείτε περιεχόμενο για τον ιστό.

23 Συμβουλές για τη σύνταξη περιεχομένου ιστού
Πηδάω σε… [ Απόκρυψη ]

1. Πάντα αρχίστε με την έρευνα λέξης-κλειδιού για SEO.
2. Λέξη-κλειδί γέμιση δεν είναι ποτέ εντάξει
3. Οδηγήστε προς ισχυρές κλήσεις προς δράση
4. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εναντίον ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Internet vs. Internet και άλλες συζητήσεις στυλ
5. Πάντα υπερσύνδεσμος στις πηγές σας
6. Κάντε τον αναγνώστη να νιώσει κάτι.
7. Διατηρήστε τη δράση στο γράψιμο του περιεχομένου σας
8. Όταν γράφετε για τον ιστό, κόψτε το.
9. Ενημερώστε τους συνδέσμους σας
10. Επενδύστε σε μια καλή σουίτα SEO
11. Μην ξεχνάτε τις βέλτιστες πρακτικές SEO
12. Δώστε στους αναγνώστες σας λόγο να φροντίσουν από την πρώτη πρόταση
13. Ζωγραφίστε μια φωτογραφία
14. “Do’s και Do not’s” εναντίον “Dos και Don’ts” – το οποίο είναι σωστό;
15. Εάν δεν είστε βέβαιοι, κοιτάξτε το
16. Dictionary.com είναι ο φίλος σας – επισκεφθείτε συχνά τον ιστότοπο.
17. Μην καλέσετε μια μπανάνα επιμήκη κίτρινο φρούτο
18. Αναμορφώστε τις θέσεις για μέγιστη αξία
19. Δικτυακός τόπος εναντίον ιστότοπου έναντι ιστότοπου
20. Κρατήστε το επίπεδο ανάγνωσης χαμηλό
21. Παροχή προστιθέμενης αξίας
22. Ποτέ μην επεξεργάζεστε την εργασία σας (τουλάχιστον όχι, αμέσως)
23. Βαθμολογήστε τις δεξιότητές σας με το online γραπτό περιεχόμενο και την εκπαίδευση SEO
1. Πάντα αρχίστε με την έρευνα λέξης-κλειδιού για SEO .
Πριν αρχίσετε να γράφετε περιεχόμενο, πρέπει να ξέρετε τι γράφετε – και μπορείτε να σκοτώσετε δύο πουλιά με μια πέτρα αν συνδυάσετε τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης με τον προγραμματισμό του ημερολογίου σας. New York Times Ο καλύτερος πωλητής και κορυφαίος έμπορος Neil Patel καλεί την έρευνα λέξεων-κλειδιών ” το σημαντικότερο μέρος του ψηφιακού μάρκετινγκ ” και “πώς κρατάμε τα αυτιά μας στο έδαφος”, και για καλό λόγο.

Η έρευνα λέξεων-κλειδιών SEO σας λέει ποια θέματα το Google (και το κοινό-στόχος σας) θεωρεί συναφή.
Φωτίζει τη στρατηγική περιεχομένου των ανταγωνιστών σας και υπογραμμίζει τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας. Και σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε τα μεμονωμένα άρθρα και τη στρατηγική περιεχομένου σας στο σύνολό σας για να έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα.

Το ROI είναι ασυναγώνιστο . Ο ιστότοπος της TCF παράγει κάθε χρόνο οργανική κίνηση αξίας άνω των 400.000 δολαρίων (όπως θα έπρεπε να δαπανάμε περισσότερα από $ 400.000 δολάρια στο AdWords για να έχουμε τον ίδιο αριθμό επισκέψεων ιστότοπων). Και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο επιπλέον χρόνος έρευνας, και περιστασιακά τσιμπήματα για να ενημερώσετε τη στόχευση περιεχομένου και λέξεων-κλειδιών.

Εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, έχουμε δημιουργήσει ένα δολοφόνο SEO Keyword Research Starter Kit.
Περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε από ποια εργαλεία χρησιμοποιούμε για να επιτύχουμε τη δουλειά για να τα χρησιμοποιήσουμε για να επιτύχουμε τα δικά σας αποτελέσματα. Πάρτε δωρεάν αντίγραφο τώρα!

Κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ Λέξη-κλειδί για την Έρευνα για το Google
2. Λέξη-κλειδί γέμιση δεν είναι ποτέ εντάξει
Οι λέξεις-κλειδιά είναι ένα μέσο για να κάνετε το περιεχόμενό σας πολύτιμο, ευανάγνωστο και φιλικό προς την αναζήτηση. Αλλά όταν αρχίσετε να γεμίζετε λέξεις-κλειδιά, το κάνει ακριβώς το αντίθετο.
Μια ιστοσελίδα γεμάτη με λέξεις-κλειδιά φαίνεται αμφίβολη και αναξιόπιστη – τόσο στο Google όσο και στους αναγνώστες του κόσμου. Τα ποσοστά μετατροπών και οι βαθμολογίες SERP μειώνονται, μαζί με τις προβολές σελίδας σας. Οι αναγνώστες αρχίζουν να το βλέπουν ως σελίδα χαμηλής ποιότητας και να αναπηδούν γρήγορα και με την πάροδο του χρόνου οι μηχανές αναζήτησης να χτυπούν τον τομέα σας.

Οι μηχανές αναζήτησης είναι έξυπνες αυτές τις μέρες . Δεν χρειάζεται να εργάζεστε με γραμματική λανθασμένη φράση λέξεων-κλειδιών μόνο και μόνο επειδή το χρησιμοποιούν οι ερευνητές. Δεν χρειάζεται να εργάζεστε σε όλες τις πιθανές παραλλαγές ενός όρου αναζήτησης για την Google για να κατανοήσετε τι είναι η σελίδα σας.

Πακέτα κατάρτισης ψηφιακού μάρκετινγκ

3. Οδηγήστε προς ισχυρές κλήσεις προς δράση (CTAs)
Τι θέλετε να κάνουν οι αναγνώστες με το περιεχόμενο που δημιουργείτε; Εάν η μόνη απάντησή σας είναι, “Λοιπόν, διαβάστε αυτό, υποθέτω”, θα πρέπει να πάτε πίσω στο σχέδιο πίνακα. Πριν αρχίσετε να γράφετε ακόμη, πρέπει να ξέρετε τι θα είναι η έκκλησή σας για δράση και θα πρέπει να το καταστήσετε αρκετό ώστε οι αναγνώστες δεν μπορούν να βοηθήσουν αλλά να κάνουν κλικ. Έτσι συνδέετε τη συγγραφή περιεχομένου με τους στόχους μάρκετινγκ και αποδείξετε την απόδοση επένδυσης (ROI) .

Ποιες προσκλήσεις για δράση πρέπει να χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις στο περιεχόμενό τους;
Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα προσκλήσεων για δράση που μπορείτε να ενσωματώσετε σε οποιαδήποτε δημοσίευση στο blog ή σελίδα προορισμού:

Επιθυμητή ενέργεια χρήστη: λήψη πόρων. Κατεβάστε τον δωρεάν οδηγό μας για περισσότερες συμβουλές εμπειρογνωμόνων σχετικά με το [θέμα].
Επιθυμητή ενέργεια χρήστη: Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο. Εγγραφείτε για αποκλειστικούς πόρους στα εισερχόμενά σας κάθε εβδομάδα.
Επιθυμητή ενέργεια χρήστη: λάβετε ένα demo. Προγραμματίστε μια δωρεάν επίδειξη [όνομα λογισμικού / εφαρμογής] για να δείτε πόσες ώρες μπορείτε να αποθηκεύσετε κάθε μέρα.
Επιθυμητή ενέργεια χρήστη: μοιραστείτε περιεχόμενο σε κοινωνικά μέσα. Γνωρίζετε κάποιον που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτές τις συμβουλές; Μοιραστείτε αυτό το άρθρο και επισημάνετε τον συνάδελφό σας
Επιθυμητή ενέργεια χρήστη: κάντε μια αγορά. Κάντε κλικ εδώ και χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς “CONTENT” για να εξοικονομήσετε 30% για την αγορά [προϊόντος ή υπηρεσίας].
Όταν γράφετε κλήσεις προς δράση, τοποθετήστε τον εαυτό σας στα παπούτσια του αναγνώστη: τι θα χρειαστείτε για μια εταιρεία που δεν έχετε ακούσει ποτέ να σας πείσει να κάνετε κάτι, ακόμα και κάτι τόσο απλό όσο μοιράζεστε το άρθρο με έναν φίλο; Τώρα, συνδεθείτε με τους στόχους σας: πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα CTA και περιεχόμενο συγκεκριμένο για τις εμπορικές και πωλήσεις KPI της εταιρείας σας που πραγματικά πείθουν τους αναγνώστες να αναλάβουν δράση;

4. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εναντίον ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Internet vs. Internet και άλλες συζητήσεις στυλ
Η γλώσσα αλλάζει πάντα και οι συγγραφείς του διαδικτύου πρέπει να είναι ισχίοι με τις τάσεις που πρέπει να προσελκύσουν το σύγχρονο κοινό. Για παράδειγμα, πολλές οργανώσεις δεν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ τις μοναδικές, ουδέτερες ως προς το φύλο “αυτοί” μόλις πρόσφατα στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Τώρα, οι μόνες γλωσσικές αρχές που σας κάνουν να γράψετε “αυτός ή αυτή” είναι καθηγητές Αγγλικών της μέσης εκπαίδευσης.

Ομοίως, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θεωρήθηκε σωστά για μεγάλο χρονικό διάστημα από μεγάλες αρχές όπως το AP και The New York Times , αλλά το ένα μετά το άλλο έδωσαν. Το ίδιο συμβαίνει και με το πεζά “διαδίκτυο.” Υπάρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να την αντιμετωπίζουν ως ένα ουσιαστικό ουσιαστικό, αλλά κανένας από αυτούς δεν εργάζεται ως συντάκτες στο The Guardian , The Economist ή το BBC.

Η κατώτατη γραμμή είναι, όποια και αν είναι η γλώσσα σας pet peeves, η ηλεκτρονική σας γραφή είναι για το ακροατήριό σας, όχι για σας.
Παίξτε με ασφάλεια ακολουθώντας τις συμβάσεις του AP ή άλλου σεβαστού οδηγού στυλ ή δημιουργώντας τον δικό σας οδηγό στυλ σπίτι που τηρεί τους σύγχρονους κανόνες χρήσης. Να είστε συνεπείς και να είστε σύγχρονοι.

Γραμματοειδών σνομπ, σημειώστε: όποια και αν είναι η γλώσσα σας pet peeves είναι, το online #writing σας είναι για το ακροατήριό σας, όχι για σας. #marketingΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ TWEET
5. Πάντα υπερσύνδεσμος στις πηγές σας
Όταν αναφέρετε περιεχόμενο άλλου ιστότοπου, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει την υπερσύνδεση προς αυτόν τον ιστότοπο. Είναι καλή εθιμοτυπία στο Διαδίκτυο, και θα θέλατε την ίδια ευγένεια. Πάντα να αναφέρετε τις πηγές σας, ακόμη και αν φοβάστε ότι θα στείλει την επισκεψιμότητα ιστού σας σε έναν άλλο ιστότοπο – και μπορείτε πάντα να επιλέξετε την επιλογή “άνοιγμα συνδέσμου σε άλλο παράθυρο” εάν ανησυχείτε για τη διατήρηση της επισκεψιμότητάς σας.

Εκτός από το σωστό πράγμα, οι αναφορές μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να λάβετε backlinks.
Συχνά, οι ιστότοποι με τους οποίους συνδέεστε θα δουν την προσπάθειά σας και θα σας ευχαριστήσω γι ‘αυτό με έναν αμοιβαίο σύνδεσμο ή παράθεση – όπως έκανε ο Hootsuite για την TCF .

Διαβάστε 14 τρόπους για να πάρετε Backlinks για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματική στρατηγική σύνδεσης.

6. Κάντε τον αναγνώστη να νιώσει κάτι.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πηγαίνουν σε ιικό περιεχόμενο . Η προώθηση είναι ένας τεράστιος παράγοντας και η ταυτότητα της μάρκας, ο χρόνος και η απλή τύχη παίζουν κάποιο ρόλο.

Αλλά σχεδόν όλα τα ιολογικά γράμματα μοιράζονται ένα κοινό πράγμα: συναισθηματικό αντίκτυπο ..
Σε ένα πρόσφατο άρθρο, ο Hubspot συνέντευξη από τρεις διαφορετικούς ειδικούς μάρκετινγκ σχετικά με το γιατί το περιεχόμενο πηγαίνει ιογενές . Παρόλο που ο καθένας τόνισε διαφορετικούς παράγοντες, και οι τρεις τόνισαν τη σημασία της δημιουργίας περιεχομένου ιστού που προκαλεί μια συναισθηματική απόκριση στον αναγνώστη. Ο Megan Conley, στρατηγικός μάρκετινγκ περιεχομένου στο HubSpot, το έθεσε με αυτόν τον τρόπο:

Όλοι έχουμε απόψεις για το ποια είδη περιεχομένου πηγαίνουν ιογενή: ένα ηχηρό κοινωνικό βίντεο, ένας εξηγητής που υποστηρίζεται από δεδομένα, ένα τέλεια χρονομετρημένο newsjack. Αλλά ανεξάρτητα από τη μορφή, τελικά έρχεται σε συγκίνηση. Η ιστορία σας κάνει να αισθάνεστε εξοργισμένοι, εμπνευσμένοι, κατανοητοί; Με όλα όσα δημιουργείτε, πρέπει να ρωτήσετε: Αν αυτό μεταφερθεί στο newsfeed μου, θα με νοιάζει; Εάν η απάντηση δεν είναι, δεν αξίζει τον κόπο. Οι συνήθειες ηλεκτρονικού περιεχομένου σας είναι οι καλύτεροι δικαστές σας.

Έτσι, την επόμενη φορά που δημιουργείτε ένα κομμάτι αντιγράφου διαφήμισης ή διαδικτυακής γραφής, ρωτήστε τον εαυτό σας: “Τι είναι καλό για αυτή την ιστορία; Πώς μπορώ να δώσω αυτό το πιο συναισθηματικό αντίκτυπο; “Βρείτε το και ίσως να έχετε μόνο περιεχόμενο ιογενούς ιστότοπου στα χέρια σας.

Θέλετε να πάτε #viral; Ρωτήστε τον εαυτό σας: “Τι είναι καλό για αυτή την ιστορία; Πώς μπορώ να δώσω αυτό το πιο συναισθηματικό αντίκτυπο; “#marketingΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ TWEET
7. Διατηρήστε τη δράση στο γράψιμο του περιεχομένου σας
Το γράψιμο για το διαδίκτυο πρέπει να είναι ισχυρό, άμεσο και γεμάτο. Για να γίνει αυτό, η δομή της φράσης σας, η επιλογή λέξεων και το ύφος πρέπει να τονίσουν τη δράση.

Για παράδειγμα, ας πάρουμε την κοινή συμβουλή γραφής, “μην χρησιμοποιείτε την παθητική φωνή”.
Η παθητική φωνή συμβαίνει όταν αλλάζετε το θέμα και το αντικείμενο σε μια πρόταση. Αντί για “το λιοντάρι επιτέθηκε στο χωριό” έχετε “το χωριό δέχτηκε επίθεση από ένα λιοντάρι”.

Παρατηρήστε πως η δεύτερη πρόταση είναι κάπως λιγότερο συναρπαστική (αν και περιέχει ένα λιοντάρι δολοφόνων;) Αυτό γιατί η ενεργός φωνή δίνει έμφαση στη δράση με το “το λιοντάρι που επιτέθηκε”. Στην παθητική φωνή, το χωριό είναι το θέμα. Ο πράκτορας (το λιοντάρι που εκτέλεσε τη δράση) αναφέρεται μόνο στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τη φράση προθέσεων “από το λιοντάρι”. Είναι σχεδόν μια δεύτερη σκέψη.

Συμβουλές γραφής περιεχομένου ιστού

Ως συγγραφέας περιεχομένου ιστού, θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε μοναδικά και συναρπαστικά ρήματα για να επηρεάσετε τον αναγνώστη. Προσπαθήστε να αλλάξετε τις “πωλήσεις αναρριχήθηκε” για “πωλήσεις αυξήθηκαν”. Αντί να “κόψουμε το κόστος” δοκιμάστε “μειώσαμε το κόστος”.

Τέλος, θυμηθείτε να αλλάξετε το στυλ της φράσης.
Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε σύντομες απλές προτάσεις για να δώσετε προσοχή, τότε περισσότερο περίπλοκες για να δημιουργήσετε ιδέες. Χρησιμοποιήστε ενδιαφέροντα ρήματα για να επισημάνετε σημαντικές ενέργειες, τότε πιο συμβατικές για ποικιλία. Ακόμη και η παθητική φωνή έχει μια θέση μερικές φορές – για παράδειγμα, για να μοιραστείτε πληροφορίες φόντου ή να επισημάνετε σε ποιους επηρεάστηκε μια συγκεκριμένη ενέργεια.

Αυτές οι μικρές αλλαγές δεν θα προσθέσουν στον αριθμό των λέξεων σας, αλλά θα κάνουν το περιεχόμενό σας πιο συναρπαστικό και συναρπαστικό.

Περιεχόμενο #writing PSA: χαλαρώστε την παθητική φωνή. «Η παθητική φωνή θα πρέπει να αποκολληθεί από τους ήχους των #marketers« τρομερό.ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ TWEET
8. Όταν γράφετε για τον ιστό, κόψτε το.
Εάν γράφετε το επόμενο Μεγάλο Αμερικανικό Μυθιστόρημα , είναι εντάξει να τερματίσετε τις παραγράφους όταν οι παύσεις φαίνονται φυσικές. Το γράψιμο για το διαδίκτυο, ωστόσο, είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος. Οι προσομοιώσεις διαδικτυακής προσοχής είναι πολύ μικρότερες από ό, τι στο Club Book του Oprah, και οι παράγραφοι σας πρέπει να το αντικατοπτρίζουν αυτό.

Βάλτε απλά: κρατήστε το σύντομο! Μια παράγραφος πέντε γραμμών είναι μεγάλη, αλλά μια παράγραφος τριών γραμμών είναι ακόμα καλύτερη. Οι βασιλιάδες περιεχομένου, όπως ο Derek Halpern , αφήνουν ατομικές φράσεις να πετούν μόνοι τους.

Μην ανησυχείτε αν μια ιδέα δεν φαίνεται να είναι πλήρως “πλήρης” πριν χτυπήσετε εκείνο το κλειδί. Err από την πλευρά των σύντομων παραγράφων και κόψτε το!

9. Ενημερώστε τους συνδέσμους σας
Οι περισσότεροι συγγραφείς περιεχομένου ιστότοπων γνωρίζουν τη σημασία των εσωτερικών συνδέσεων. Η σύνδεση με άλλες σελίδες στον ιστότοπό σας ενισχύει το SEO, δίνει στους αναγνώστες χρήσιμες πληροφορίες και αυξάνει τις προβολές σελίδων και την ώρα στον ιστότοπο. Ωστόσο, δεν αρκεί.

Πρέπει να επανεξετάσετε παλαιότερες αναρτήσεις και σελίδες για να τις ενημερώσετε με νέους συνδέσμους. Αυτό ενισχύει τα αποτελέσματα αναζήτησης, κάνει τις σελίδες σας πιο χρήσιμες και συναφείς με τους χρήστες και βοηθά το περιεχόμενό σας να παραμείνει φρέσκο.

Είναι μόνο ένα μέρος της ανανέωσης του παλαιού, αειθαλούς περιεχομένου για τη βελτίωση του SEO.

10. Επενδύστε σε μια καλή σουίτα SEO
Μπορείτε να κάνετε ανάλυση λέξεων-κλειδιών SEO με τίποτα άλλο από ένα υπολογιστικό φύλλο Google και μερικά δωρεάν εργαλεία, αλλά υπάρχουν πολλά δεδομένα για την κρίση. Και η εκσκαφή μέσω όλων των λέξεων-κλειδιών και των δεδομένων κίνησης καθιστά εύκολη την απώλεια στην ανάλυση.

Δεν είναι όλες οι σουίτες SEO να λύσουν το πρόβλημα. Ορισμένοι σας βομβαρδίζουν με πάρα πολλά δεδομένα, χωρίς να παρέχουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για να τα ταξινομήσετε και να τροποποιήσετε τη στρατηγική περιεχομένου σας. Άλλα εργαλεία SEO σπάνε τα πάντα κάτω στο δικό τους σύστημα ιδιοκτησίας, χωρίς να σας δώσει τα αρκετά δεδομένα για να συντάξετε τα δικά σας συμπεράσματα. Και όταν το κάνουν λάθος, δεν θα έχετε κανέναν τρόπο να γνωρίζετε μέχρι να αρχίσει η συντριβή της κυκλοφορίας σας.

Ένα εργαλείο SEO που παίρνει την ισορροπία δεξιά είναι SEMrush – στην πραγματικότητα, είμαστε τέτοιοι οπαδοί, έχουμε γίνει ακόμη και μια θυγατρική!
Με το SEMrush, σας παρέχονται πολλά δεδομένα, αλλά όλα αυτά τα δεδομένα είναι εύκολα κατανοητά (και ακόμα πιο εύκολο να τα εξαγάγετε, αν χρειάζεται να τα αναλύσετε σε άλλο πρόγραμμα).

Σοβαρά, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης:

SEMrush

Όλα τα σημαντικά αναλυτικά στοιχεία εμφανίζονται μπροστά σας: ποιες λέξεις-κλειδιά κατατάσσετε, πόσα backlinks έχετε, ποιο είναι ο ανταγωνισμός σας και ποια είναι η συνολική αξία των λέξεων-κλειδιών σας. Ακόμη και αν είστε νέοι στο περιεχόμενο SEO γράφοντας, είναι γρήγορη και εύκολη η εκμάθηση.SEMrush

Παρόμοια, όταν καταλήγουμε στο νευρικότητα της έρευνας λέξεων-κλειδιών, το SEMrush διευκολύνει την ανάλυση δεδομένων: μπορείτε να ταξινομήσετε λέξεις-κλειδιά με κοινές μετρήσεις όπως CPC ή όγκο αναζήτησης, να βρείτε συναφείς λέξεις-κλειδιά, να συγκρίνετε ανταγωνιστές ή να περιορίσετε σε συγκεκριμένο υποτομέα στον ιστότοπό σας.

Είτε προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα νέο ιστολόγιο για το εμπορικό σήμα σας, ελέγξετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας, είτε μηδενίστε τη στρατηγική των ανταγωνιστών σας, είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο.

Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το SEMrush, κάντε κλικ εδώ για δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του SEMrush Pro!

11. Μην ξεχνάτε τις βέλτιστες πρακτικές SEO
Η επανάληψη των στοχευμένων λέξεων-κλειδιών σας μερικές φορές δεν αρκεί – πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λέξη-κλειδί σας (και τις σχετικές φράσεις) οπουδήποτε ταιριάζει: στη διεύθυνση url, στις κεφαλίδες H2, στην περιγραφή meta και ακόμα στις αλλιώς ετικέτες των εικόνων σας .

Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, το Yoast μπορεί να σας βοηθήσει να καρφώσετε το SEO.
Μόλις ολοκληρώσετε την εισαγωγή του περιεχομένου σας, αναπτύξτε το πλαίσιο Yoast και ανατρέξτε στο τμήμα Ανάλυσης περιεχομένου για μερικές χρήσιμες υποδείξεις σχετικά με το τι πρέπει να βελτιώσετε πριν δημοσιεύσετε.

Όχι μόνο το Yoast καρφί μεγάλα προβλήματα όπως λείπουν λέξεις-κλειδιά στην περιγραφή meta, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κάνετε ζουμ σε κοκκώδη ζητήματα όπως η χαμηλή πυκνότητα λέξεων-κλειδιών στο gie site σας μια επιπλέον ώθηση SEO:

Yoast screenshot SEO

12. Δώστε στους αναγνώστες σας λόγο να φροντίσουν από την πρώτη πρόταση
Τα καλά intros είναι σκληρά. Μπορεί να αισθάνεται αφύσικο να μεταβείτε δεξιά προς το σημείο. Θέλετε να δώσετε κάποιο υπόβαθρο, ζεστάνετε τον αναγνώστη και στη συνέχεια εργάζεστε στο κύριο θέμα όταν αισθάνεστε έτοιμοι.

Αλλά από εκείνο το σημείο, ο αναγνώστης σας έχει πάει πολύ καιρό.

Ο ιστότοπός σας δεν είναι λογοτεχνία. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας δεν είναι εκεί για τη γλώσσα σας ή για αργή, μετρημένη ροή. Είναι εκεί για να λάβουν πληροφορίες ή να λύσουν ένα πρόβλημα (ιδανικά αγοράζοντας το προϊόν ή την υπηρεσία σας.)

Συμβουλή γραφής περιεχομένου: ο ιστότοπός σας δεν είναι λογοτεχνία Οι αναγνώστες σας είναι εκεί για να λύσουν ένα πρόβλημα, όχι για να βγάλουν ρητορικές συσκευές. #marketingΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ TWEET
Και αν δεν τους δώσετε κάποιο λόγο να φροντίσουν το άρθρο σας, πρόκειται να πάρουν αυτές τις πληροφορίες ή να λύσουν αυτό το πρόβλημα κάπου αλλού.

Η εισαγωγή μας είναι ένα καλό παράδειγμα. Η πρώτη πρόταση είναι “ο ιστότοπός σας αντιπροσωπεύει την εταιρεία σας”. Σε πέντε λέξεις, σας είπαμε γιατί αυτό το άρθρο είναι σημαντικό. Το υπόλοιπο της εισήγησης επεκτείνεται σε αυτό, μιλώντας για το πώς η συγγραφή περιεχομένου της ιστοσελίδας μπορεί να βοηθήσει (ή να βλάψει) την επιχείρησή σας.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε γιατί μας χρειαζόμαστε: δεν θέλετε να χάνετε χρόνο – “θέλετε ROI”. Έτσι, σημειώστε αυτό το άρθρο και αναφερθείτε όταν γράφετε.

Κάθε κομμάτι του περιεχομένου που γράφετε πρέπει να ενημερώνει τους αναγνώστες σας γιατί πρέπει να επενδύσουν το χρόνο τους στην ακρόαση όσων έχετε να πείτε. Πώς θα τους βοηθήσουν αυτά που τους διδάσκετε; Ποιος στόχος θα επιτύχει με τη βοήθειά σας; Γιατί πρέπει να νοιάζονται;

13. Ζωγραφίστε μια φωτογραφία
Δώστε την εξής παράγραφο:

“Είναι μόνο εμείς, ή κάνουμε μερικούς ανθρώπους να μιλάνε για gay dating, όπως είναι ένα περίπλοκο μαγικό τέχνασμα; Ακόμη και οι άπειροι ή ομοφυλόφιλοι μπορούν να προσεγγίσουν την ιδέα της χρονολόγησης με το είδος του στενού φόβου που αισθάνεται κανείς όταν ανοίγει τις οδηγίες για ένα νέο κομμάτι έπιπλα IKEA. «Το κάνω αυτό σωστά; μπορούν να αναρωτηθούν, μήνες, χρόνια και ακόμη και δεκαετίες στη σταδιοδρομία τους για χρονολόγηση. ”

Αυτή είναι η αρχική παράγραφο για το blog που γράψαμε για τον προσωπικό μας πελάτη με τον τίτλο 8 Ways Gay Dating είναι ακριβώς όπως Straight Dating και είναι το τέλειο παράδειγμα για να φανερώσουμε το σημείο μας.

Το σημείο αυτό είναι αυτό – η δημιουργία γραπτού περιεχομένου στο διαδίκτυο είναι πολύ διαφορετική από τη σύνταξη μιας έκθεσης βιβλίου 7ης τάξης.
Το ακροατήριό σας δεν είναι ένας υπερπληθωρισμένος και ανειδίκευτος δάσκαλος που δεν έχει άλλη επιλογή από το να διαβάσει τις αναδιατυπωμένες σημειώσεις Cliffs σχετικά με τον Άρχοντας των Μύων . Το κοινό σας επιλέγει να διαβάσει το περιεχόμενό σας (ή να κατευθυνθεί αλλού στον ιστό). Οι εικόνες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή τους.

Μην σκεφτείτε για ένα δευτερόλεπτο ότι ένα βαρετό ή τεχνικό θέμα σας απομακρύνει από το άγκιστρο – Οι οδηγίες συναρμολόγησης του IKEA δεν έχουν καμία σχέση με την ομοφυλοφιλική χρονολόγηση (συνήθως) αλλά χρησιμοποιήσαμε ένα οπτικό για να βοηθήσουμε τον αναγνώστη να κάνει τη σύνδεση. Σπρώξτε τον εαυτό σας για να προσθέσετε μια μικρή δημιουργική φαντασία στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας και να δούμε πόσο πιο διασκεδαστικό είναι να διαβάσετε (και να γράψετε!)

Wack Shakespeare: “Γεια σου Ιουλιέ, είσαι όμορφη.” Ρατζ Σαίξπηρ: “Αλλά μαλακό, τι φως μέσα από το παράθυρο διαλείμματα;”

14. “Do’s και Do not’s” εναντίον “Dos και Don’ts” – το οποίο είναι σωστό;
Το τελευταίο! Τίποτα δεν μας οδηγεί πιο τρελό από τους ανθρώπους που βάζουν αποσταγμούς σε πολλαπλά λόγια.

Όταν αμφιβάλλετε για ορθογραφία, κεφαλαιοποίηση ή γραμματική, το Google αυτό! Αυτό μας φέρνει σε …

15. Εάν δεν είστε βέβαιοι, κοιτάξτε το
Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερος χρόνος για να μάθετε καθώς πηγαίνετε. Διπλός έλεγχος των λέξεων / γραμματικής / ορθογραφίας / κλπ. που δεν ξέρετε μπορεί να σας βοηθήσει να πιάσετε λάθη και να εσωτερικεύσετε τους κανόνες, ώστε να μπορείτε να γράψετε σωστά χωρίς να το ψάξετε την επόμενη φορά.

Εάν τα καλύτερα σημεία της γραμματικής σας ξεφύγουν, μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης Grammarly για να εντοπίσετε προβλήματα σε πραγματικό χρόνο.

Μην σταματάτε με τη μηχανική γλωσσών, είτε. Αναζητήστε τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου , διαβάστε τα blog της βιομηχανίας, μελετήστε επιτυχημένες online καμπάνιες μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Όσο περισσότερο χρόνο σκέφτεστε και συλλέγετε νέες πληροφορίες, τόσο καλύτερα θα πάρετε.

Σύντομα, θα γράφετε τις δικές σας αναρτήσεις ιστολογίου σχετικά με τις συμβουλές γραφής περιεχομένου στο διαδίκτυο!

16. Dictionary.com είναι ο φίλος σας – επισκεφθείτε συχνά τον ιστότοπο.
Θα εκπλαγείτε με πόσες λέξεις οι χρήστες κάνουν κατάχρηση σε τακτική βάση. Για παράδειγμα, η πιθανότητα δεν σημαίνει πιθανώς αυτό που νομίζετε ότι κάνει (στην πραγματικότητα, είναι ίσως το αντίθετο). Ποτέ μην χρησιμοποιείτε λέξεις εκτός αν είστε απόλυτα βέβαιοι για το νόημά τους.

Μπόνους: ακολουθήστε το Merriam-Webster στο Twitter για να ανεβάσετε το λεξιλόγιό σας και να πάρετε τη γλωσσική πλευρά των ειδήσεων.
Μετά από ένα λεξικό στο Twitter ίσως να μην φαίνεται όλο αυτό το συναρπαστικό, αλλά εμπιστευτείτε μας: είναι μια ποιότητα που ακολουθεί .

17. Μην καλέσετε μια μπανάνα επιμήκη κίτρινο φρούτο
Μην χρησιμοποιείτε μια λέξη $ 3 όταν μια λέξη των 10 λεπτών θα αρκεί, εκτός εάν πρόκειται για το βραβείο “πιο επιτηδευμένου συγγραφέα περιεχομένου ιστού”.

Η υπερβολική χρήση των άχρηστων λέξεων-κλειδιών είναι ένας καλός τρόπος να δείξετε ότι έχετε ένα MBA, αλλά έναν κακό τρόπο να κρατήσετε το ενδιαφέρον των αναγνωστών σας (και πραγματικά σας κάνει να φαίνεστε άσχημα ).

Ταυτόχρονα, πρέπει να γράψετε για το ακροατήριό σας.
Η ορολογία της βιομηχανίας είναι συχνά σημαντική για το SEO και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να κάνει το περιεχόμενό σας σαφέστερο και πιο έγκυρο για το κοινό σας.

Πώς μπορείτε λοιπόν να πείτε πότε να χρησιμοποιήσετε φρασεολογία; Κοιτάξτε το από την πλευρά του κοινού σας. Εάν ήσασταν ο αναγνώστης, θα μπορούσε κάποιος τεχνικός όρος να κάνει τον ιστό σας πιο ευανάγνωστο ή λιγότερο; Θα μπορούσε να διευκρινίσει το άρθρο ή να διαβάσει ως άνευ αντικειμένου διακοσμήσεις; Θα μπορούσε η γλώσσα να λειτουργήσει εξίσου καλά ή καλύτερα;

18. Αναμορφώστε τις θέσεις για μέγιστη αξία
Το καλό περιεχόμενο ιστού αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Οι λογαριασμοί κοινωνικών μέσων μοιράζονται, τα ιστολόγια συνδέονται με αυτό και η Google ενισχύει την κατάταξή της καθώς εισέρχεται η επισκεψιμότητα. Ταυτόχρονα, το περιεχόμενο αυτό είναι και το ίδιο. Οι πληροφορίες παραμένουν ξεπερασμένες, αλλάζουν οι αλλαγές της αγοράς και τα συμφέροντα των χρηστών.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως μια στρατηγική περιεχομένου “το θέστε και να το ξεχάσετε” (καλά, όχι εάν είστε καλοί σε αυτό που κάνετε).

Για να αποκομίσετε τη μέγιστη αξία από το περιεχόμενό σας, πρέπει να παρακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο εκτελεί, να ιεραρχήσετε τα blog που κάνουν καλά και να τα ανανεώσετε για να φέρετε νέους επισκέπτες.
Εκτός από την συνεχή ανάλυση κοινωνικών μετοχών, pingbacks και κυκλοφορίας ιστού, θα πρέπει να παρακολουθείτε τις μετοχές ιστού σας για τις λέξεις-κλειδιά που είναι αυτή τη στιγμή για την κατάταξη.

Συχνά, θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα με το μακρύτερο, πιο ενημερωτικό κομμάτι, αλλά ένα συντομότερο κομμάτι περιεχομένου μπορεί να σας εκπλήξει και να πάτε ιογενή και να ξεκινήσετε την ταξινόμηση λέξεων-κλειδιών που δεν στόχευαν καν!

Αναβαθμίστε τις πιο πολύτιμες αναρτήσεις σας με προστιθέμενο περιεχόμενο, ενημερωμένες πληροφορίες και στρατηγική ενισχυμένης λέξης-κλειδιού και θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα ανεβαίνει η σελίδα σας στις βαθμολογίες των μηχανών αναζήτησης.

Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Ανατρέξτε στον πλήρη οδηγό βήμα προς βήμα για την αναβάθμιση του υπάρχοντος περιεχομένου ιστού.

19. Δικτυακός τόπος εναντίον ιστότοπου έναντι ιστότοπου
Ποιο είναι απ ‘όλα? Για την αγάπη για όλα τα πράγματα φοβερό, είναι η ιστοσελίδα (τουλάχιστον, έτσι λέει το AP Stylebook, το οποίο μοιάζει με τη Βίβλο του συγγραφέα περιεχομένου ιστού). Δεν Web site, όχι ιστοσελίδα και όχι οποιαδήποτε άλλη παραλλαγή μπορείτε να σκεφτείτε.

Παρόλο που η “τοποθεσία Web” ήταν κάποτε αποδεκτή, είναι σαν να αναφέρεται στο Blackberry σας ως “κινητό τηλέφωνο” – σας κάνει να κοιτάξετε εξίσου άσχετα με την τεχνολογία.

20. Κρατήστε το επίπεδο ανάγνωσης χαμηλό
Σε γενικές γραμμές, όσο πιο εύκολο είναι το άρθρο σας να διαβάζεται, τόσο το καλύτερο. Το εξελιγμένο περιεχόμενο δεν γνωρίζει τη βαθμολογία Flesch Kincaid Reading Ease για το κομμάτι του περιεχομένου σας; Υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να το βρείτε. Αυτά τα εργαλεία ανιχνεύουν το περιεχόμενό σας, αναλύουν το επίπεδο του λεξιλογίου σας και βαθμολογούν την αναγνωσιμότητά σας κατά βαθμό.

Εκτός εάν το θέμα σας είναι εξαιρετικά εξειδικευμένο και τεχνικό, θα πρέπει να στοχεύσετε σε επίπεδο ανάγνωσης στο γυμνάσιο ή χαμηλότερο.
Αν το σκορ σου είναι πολύ υψηλό, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις χαζή πράγματα για τους αναγνώστες σου – σημαίνει απλώς ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνεις απλούστερες επιλογές λέξεων ή να περιορίσεις τις πολύπλοκες προτάσεις σου. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες διαφορετικών επιπέδων εκπαίδευσης μπορούν να αποκομίσουν αξία από το περιεχόμενό σας και ότι οι αναγνώστες που μπορούν να μιλούν αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα θα το καταλάβουν. Βοηθά επίσης να διατηρήσετε τον τόνο σας καθαρό και αναλογικό, το οποίο θα πρέπει πάντα να αποτελεί στόχο όταν δημιουργείτε περιεχόμενο ιστού.

21. Παροχή προστιθέμενης αξίας
Το γράψιμο περιεχομένου πρέπει πάντα να προσφέρει αξία στον αναγνώστη όσον αφορά τις διορατικές ιδέες και τις συμβουλές που μπορούν να ασκηθούν. Αλλά αν θέλετε πραγματικά το περιεχόμενό σας για να κερδίσετε επαναλαμβανόμενη κίνηση και να αυξηθεί στις μηχανές αναζήτησης, δώστε στους αναγνώστες σας ένα δώρο διαχωρισμού.

Δεν χρειάζεται να σας κοστίσει τίποτα. Μπορεί να είναι μια σύνδεση με ένα δωρεάν webinar (όπως το webinar για την απόκτηση δωρεάν κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης ), ένα πρότυπο Google Drive ή ακόμα και ένα φύλλο εργασίας. Δώστε στους αναγνώστες σας μια πολύτιμη καρέκλα και δεν θα βλέπουν απλώς το site σας ως μια εξαιρετική πηγή – θα παραπέμπουν και τους φίλους τους!

22. Ποτέ μην επεξεργάζεστε την εργασία σας (τουλάχιστον όχι, αμέσως)
Στην ιδανική περίπτωση, θα έχετε κάποιον να επεξεργαστεί το γράψιμό σας. Αν είστε υπεύθυνοι για τη σύνταξη και την επεξεργασία του περιεχομένου ιστού σας, μην κάνετε και τα δύο την ίδια ημέρα. Όταν το γράψιμο είναι ακόμα φρέσκο, το μυαλό σας θα δημιουργήσει αυτόματα τα κενά στο αντίγραφο σας και η επεξεργασία σας θα είναι υποτιθέμενη. Αντ ‘αυτού, βάλτε το μακριά και επιστρέψτε σε μια άλλη μέρα – ή τουλάχιστον αρκετές ώρες αργότερα.

Αυτό ισχύει μόνο αν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν έχετε άλλο άτομο να επεξεργαστείτε την εργασία σας. Ακόμη και με ένα μεγάλο έλεγχο ορθογραφίας, θα υπάρξουν πράγματα που λείπεις. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κάποιος στην οργάνωσή σας με εξαιρετικές συνταγές γραφής και επεξεργασίας που μπορούν να δώσουν στη δουλειά σας μια δεύτερη σειρά ματιών. Θυμηθείτε ότι πίσω από κάθε καλό συγγραφέα – είτε είναι ένας συγγραφέας με τις καλύτερες πωλήσεις, ένας δημοσιογράφος της Washington Post ή ένας copywriter για μια εκστρατεία μάρκετινγκ ιών – είναι ένας μεγάλος συντάκτης.

Αν ο Steven King χρειάζεται έναν συντάκτη, έτσι κι εμείς οι πενιχρά θνητοί!

Για να κατανοήσετε πόσο δύσκολη και απαραίτητη είναι η επεξεργασία, δοκιμάστε να κάνετε το τεστ The Copywriting The New York Times “Copy This Edit” !
Το κουίζ παίρνει λάθη γραμματικής και στυλ που το έκαναν να εκτυπώσει και προκάλεσε στους αναγνώστες να εντοπίσουν τα λάθη. Ακούγεται πολύ πιο εύκολο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Θα σας δώσω μια απάντηση που έχω στην πρώτη προσπάθεια να σας δείξω πόσο λεπτό παίρνει – αυτή είναι μια από τις ευκολότερες ερωτήσεις, ένα απλό πρόβλημα τροποποίησης.

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ερώτησης και απάντησης από το New York Times Copy Επεξεργασία αυτού του κουίζ
Θα το έχετε πάρει σωστό; Πάρτε το κουίζ για να μάθετε!
23. Βαθμολογήστε τις δεξιότητές σας με το online γραπτό περιεχόμενο και την εκπαίδευση SEO
Με αρκετή πειθαρχία, οι δεξιότητες γραπτού περιεχομένου στο διαδίκτυο είναι απρόσιτες. Έχοντας εξαιρετικό αντίγραφο στον ιστότοπό σας είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να προσελκύσετε την προσοχή των νέων επισκεπτών (και να τους κρατήσετε να επιστρέψουν για περισσότερα – ή ακόμα καλύτερα, να μοιράζονται τους συνδέσμους σας). Θέλετε περισσότερες συμβουλές και κόλπα δημιουργίας περιεχομένου; Ελέγξτε τη δημοσίευσή μας στο Web Content Writing 101 ή γράψτε μας ένα e-mail με τις ερωτήσεις σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Το Εργοστάσιο Περιεχομένου προσφέρει επίσης σε απευθείας σύνδεση κατάρτιση SEO και περιεχόμενο γραπτώς . Αν θέλετε να πάτε από τον αρχάριο σε επαγγελματία σε μόλις οκτώ ώρες αυτο-ρυθμιζόμενης ψηφιακής μάθησης, εγγραφείτε για την ολοκληρωμένη πορεία SEO μας . Μπορείτε να δείτε το δωρεάν webinar για τα κοινά λάθη SEO για να δείτε τι είναι σαν!

Αποκτήστε Online Περιεχόμενο και SEO Κατάρτιση από TCF

Το περιεχόμενο του ιστότοπου φαίνεται πολύ περίπλοκο για να αντιμετωπίσετε μόνοι σας; Μπορείτε πάντα να αναθέσετε σε τρίτους τη διάθεση περιεχομένου ιστότοπου – έχουμε ακόμη διαφανή τιμολόγηση, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε ποια είναι τα ποσοστά μας προτού χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας. Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το αντίγραφο της γενικής σας πρότασης και του τιμοκαταλόγου.