Κατοικημένη καμπίνα – 5 μυστικά για να κάνει ένα τέλειο εσωτερικό

Εγκεκριμένα από εμπειρογνώμονα κόλπα για τα πάντα, από τη συλλογή χρωμάτων βαφής σε ένα μικρό χώρο φαίνονται μεγαλύτερα.

Από την Tamara Kraus και την Katie Holdefehr 18 Ιουλίου 2019
Καρφίτσωμα
FB

Περισσότερο
Design Secrets Μόνο οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων ξέρουν

ΑΓΙΟΣ ΦΡΑΝΚ
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς να ολοκληρώσω έναν τοίχο γκαλερί ; Ή φοβάστε να χρησιμοποιήσετε ένα τολμηρό χρώμα βαφής ; Παρακάτω, μερικοί από τους αγαπημένους μας σχεδιαστές εσωτερικών χώρων αποκαλύπτουν τα δοκιμασμένα τεχνάσματα τους, συμπεριλαμβανομένων των απλών λύσεών τους σε αυτά τα δύο διλήμματα. Αυτά είναι τα μικρά μυστικά που οι εσωτερικοί σχεδιαστές γνωρίζουν, αλλά ότι ο αρχάριος διακοσμητής σπιτιών ίσως δεν έχει ακούσει. Κλέψτε αυτές τις ιδέες για το επόμενο makeover δωμάτιο σας και κάντε σελιδοδείκτη για μελλοντικά έργα στο σπίτι. Αλλά δίκαιη προειδοποίηση: αυτές οι φιλο-εγκεκριμένες ιδέες θα σας κάνουν να θέλετε να ταπετσαρία στο μπάνιο σας και θα σας εμπνεύσει να ξανασκεφτείτε τα πάντα.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: 7 Κανόνες σχεδίασης πρέπει να σπάσετε εντελώς, σύμφωνα με τους σχεδιαστές

Σχεδίαση της Emily Henderson
1
Επιλέξτε μια συνεπή χρωματική παλέτα
Είναι μια συνηθισμένη εσφαλμένη αντίληψη ότι η ανάμιξη τεμαχίων διαφορετικών στυλ είναι ένα μεγάλο όχι-όχι. Ωστόσο, η σχεδιαστής Emily Henderson μας διαβεβαιώνει ότι μπορούμε – υπάρχει μόνο ένα τέχνασμα που πρέπει να θυμάστε. “Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να συνδυάσετε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ, εφόσον τα κομμάτια λειτουργούν καλά μέσα στην επιλεγμένη παλέτα χρωμάτων (θα έλεγα ότι τρία έως τέσσερα χρώματα λειτουργούν καλύτερα)”, εξηγεί.

“Πρέπει φυσικά να σκεφτείτε υλικά και σιλουέτες (όλα θα πρέπει να δείχνουν ότι είναι τουλάχιστον ξαδέλφια, να μοιράζονται κάποιο παρόμοιο σχέδιο DNA), αλλά διατηρώντας τα χρώματα σας συνεπή είναι το ασφαλέστερο στοίχημα για να φτιάξετε το χώρο σας κοίταξε μαζί”.

-Η Emily Henderson, η σχεδίαση της Emily Henderson

Φωτογραφία από την Amy Bartlam
2
Εφαρμόστε τις σκόνες σε προϊόντα μπάνιου
“Επίστρωση σε σκόνη! Μου αρέσει να έθιμο παλτό αξεσουάρ μπάνιου παλτό. Πρόσφατα εργαστήκαμε σε ένα έργο όπου χρησιμοποιήσαμε μια λαμπερή κίτρινη βρύση Vola και έθιμο σκόνη που επικαλύφθηκε το δοχείο απορριμμάτων και το δαχτυλίδι πετσετών να ταιριάζει. Είναι ένας τόσο διασκεδαστικός τρόπος να προσθέσετε ένα ποπ χρώμα! Γενικά, εάν είναι μέταλλο, μπορεί να είναι επικαλυμμένη με σκόνη και μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα κάτω από τον ήλιο. ”

-Amy Sklar, Amy Sklar Design

Ευγενική προσφορά του Taniya Nayak
3
Εκτυπώστε το τοίχο της συλλογής σας
“Ας το παραδεχτούμε, μόλις η τρύπα είναι στον τοίχο, είναι απίθανο να μετακινήσουμε τα κομμάτια που έχουν πλαισιωθεί. Ένας πολύ καλός τρόπος για να κρεμάσετε τις φωτογραφίες σας για έναν τοίχο γκαλερί χωρίς να κάνετε λάθη είναι να δημιουργήσετε πρότυπα από χαρτόνι “, λέει ο σχεδιαστής Taniya Nayak.” Επαναχρησιμοποίησα χαρτόνι από τα κιβώτια που ήρθε στην πραγματικότητα η τέχνη μου. και κρεμάστε στον τοίχο. Μετακίνηση μέχρι να είναι σωστό. Να είστε βέβαιος να χρησιμοποιήσετε μια ταινία καλής ποιότητας ζωγράφος όπως Frogtape για να βεβαιωθείτε ότι δεν τραβάτε το χρώμα μακριά! ”

-Taniya Nayak, Taniya Nayak Design

Φωτογραφία από τον Michael J. Lee
4
Κρεμάστε Bold Wallpaper στο μπάνιο σας
“Ένα πράγμα που μας αρέσει να κάνουμε σε μικρές αίθουσες σε σκόνη ή χώρους με αστείες γωνίες είναι να προσθέσετε μια όμορφη, τολμηρή, απασχολημένη ταπετσαρία. Η ταπετσαρία κρύβει σοφίτες, γωνίες και παράξενες γωνίες – συν το ότι ένα πολύ μικρό δωμάτιο φαίνεται πολύ μεγαλύτερο – επειδή κόβει το μάτι να μην ξέρει πού βρίσκονται οι γωνίες. ”

-Erin Gates, Erin Gates Design

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: 24 Μοντέρνα σχέδια ταπετσαριών εγγυημένα για τη μετατροπή του χώρου σας

Φωτογραφία από τον Angie Seckinger
5
Χρησιμοποιήστε τη μεγάλη τέχνη για να κάνετε ένα μικρό διάστημα που φαίνεται μεγαλύτερο
Σε ένα μικρό χώρο, υποθέτουμε συχνά ότι τα έπιπλα και η τέχνη πρέπει να είναι μικρά, αλλά ο σχεδιαστής Tracy Morris μας ενθαρρύνει να δοκιμάσουμε το αντίθετο. “Εάν έχετε ένα μικρότερο χώρο, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο κομμάτι της τέχνης ως εστιακό σημείο.” Ένα μεγάλο κομμάτι της τέχνης θα κάνει τον χώρο να αισθάνεται μεγαλύτερο και μεγαλόπρεπο • Πολλές μικρές εικόνες τείνουν να κόψουν το διάστημα »εξηγεί. “Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω αυτή την έννοια σε τουλάχιστον ένα χώρο σε κάθε σπίτι του πελάτη μου. Θα μπορούσε να είναι ένα φουαγιέ που χρειάζεται μια άγκυρα ή ένα μικρό σαλόνι που χρειάζεται εστιακό σημείο”.

-Tracy Morris, Tracy Morris Design

Φωτογραφία από τον Tory Williams
6
Δημιουργήστε έναν ηρεμιστικό χώρο με χρώματα και μοτίβα
Ακόμα κι αν δεν είστε μεγιστάνας στυλ, μπορείτε ακόμα να προσθέσετε χρώμα και μοτίβο στο χώρο σας, λέει η σχεδιάστρια Rebecca Atwood. “Αγαπώ την προσθήκη ήσυχων, ζωγραφικών μοτίβων σε μια μαλακή παλέτα χρωμάτων με ένα μείγμα λευκού, γκρι και μαργαριτάριου. Η υφή είναι το κλειδί και μπορεί να δημιουργήσει πολλή διάσταση και κίνηση, για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε κάτι χαλασμένο και ζεστό ενάντια στο τραγανό κρεβάτι, είτε πρόκειται για μια χονδροειδής βολή είτε για ένα κεντημένο κάλυμμα. ”

“Για λίγο περισσότερο αντίκτυπο, ξεκινήστε με κάτι απλό σαν μια λωρίδα ή πηγαίνετε για ένα μονοχρωματικό βλέμμα σε διαφορετικές αποχρώσεις μιας απόχρωσης.Αν προσθέσετε μοτίβο και χρώμα, επιλέξτε μια πολύχρωμη παλέτα και ανακατέψτε την κλίμακα μοτίβων με μια ποικιλία μικρών -, εκτυπώσεις μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. ”

-Rebecca Atwood, ιδρυτής της Rebecca Atwood Designs

ΣΧΕΤΙΚΟ: Peek Μέσα στο όμορφα οργανωμένο στούντιο της Rebecca Atwood

Φωτογραφία από την Brittany Ambridge
7
Μην φοβάστε να αναμίξετε τα μοτίβα
“Έχουμε λίγα που αγαπάμε περισσότερο από μια πολυεπίπεδη εμφάνιση.Κατασκευάσαμε το εμπορικό σήμα του St. Frank σε πολύχρωμα κλωστοϋφαντουργικά βαριά σχέδια και τα χαρακτήκαμε σε ασυνήθιστους συνδυασμούς.Το κλειδί είναι η αντίθεση των κηλίδων-ενός γεωμετρικού με μια floral ή μια μικρή κλίμακα με σε μεγάλη κλίμακα. ”

Νιώθεις νευρικό; Ξεκινήστε με ένα φθηνό, χαμηλής δέσμευσης στοιχείο. “Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να συνδυάσετε τα μαξιλάρια με το μοτίβο στα μαξιλάρια στον καναπέ ή το κρεβάτι σας πριν μετακινηθείτε σε πιο εμπλεκόμενες επιφάνειες όπως ταπετσαρίες και ταπετσαρίες, όπου και αυτό λειτουργεί όμορφα!”

-Χριστίνα Μπράιαντ, ιδρυτής του Αγίου Φραγκίσκου

Φωτογραφία από την Aubrie Pick
8
Κρατήστε το εσώρουχο στη θέση του με ακίδες
Έχετε μια φούστα κρεβάτι που δεν θα μείνει στη θέση του; Ένας σχεδιαστής έχει μια εύκολη λύση: “Για να διατηρήσετε τη φούστα του κρεβατιού σας στη θέση του με την πάροδο του χρόνου, χρησιμοποιήστε καρφίτσες ταπετσαρίας στο κατάστρωμα του ελατηρίου κουτιού.

-Katie Raffetto, ιδρυτής της Katie Raffetto Interior Design

Φωτογραφία από Marta X. Perez
9
Χρησιμοποιήστε τα υφάσματα επιδόσεων σε εσωτερικούς χώρους
“Τα υφάσματα επιδόσεων έχουν προχωρήσει πολύ και δεν είναι πλέον μόνο για εξωτερικούς χώρους.Για περιοχές μεγάλου κυκλοφοριακού ενδιαφέροντος και χώρους με μικρούς χώρους, τα εσωτερικά / εξωτερικά υφάσματα αποτελούν μια εξαιρετική λύση για να κρατήσετε τα κομμάτια σας υπέροχα και τώρα αισθάνονται υπέροχα, “λέει η σχεδιάστρια Jana Bek.

“Έχω συχνά σκεπτικιστές που αμφισβητούν τον λευκό καναπέ μου ως μαμά των 2. Είμαι γρήγορος να ξεκαθαρίσω και να τραγουδήσω τους επαίνους του Sunbrella, καθώς οι περισσότεροι λεκέδες σκουπίζονται εύκολα και τα καλύμματα είναι πεντακάθαρα μετά από ένα απλό πλύσιμο. είναι υπαίθρια χαλιά σε εισόδους και χώρους παιχνιδιού και για καθίσματα κουζίνας. ”

-Jana Bek, Jana Bek Design

Φωτογραφία από τον Thomas Kuoh
10
Γυρίστε στο Black Paint για χρώμα Accent
“Αν η αρχιτεκτονική του κτιρίου είναι παραδοσιακή ή μοντέρνα, αγαπάμε να ζωγραφίζουμε μαύρο κάρβουνο. Το κλειδί είναι να ζωγραφίσετε μόνο το πάχος ενός έως δύο ιντσών που αγγίζει το γυαλί και όχι ολόκληρο το περίβλημα του παραθύρου. Οι πελάτες είναι συχνά νευρικοί που το σκοτεινό χρώμα θα αισθανθεί σκοτεινό ή βαρύ, αλλά στην πραγματικότητα γυρίζει το παράθυρο σε ένα πλαίσιο εικόνων, τραβώντας τα μάτια σας από κάθε δωμάτιο προς την οπτική γωνία. “