Ο μοναδικός τρόπος για την αγορά με SEO

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) και το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι δύο από τα πιο σημαντικά εργαλεία που διαθέτει ο σύγχρονος έμπορος. Δεν ακούτε συχνά αυτές τις δύο τακτικές μιλούσαν μαζί. Ωστόσο, μια στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου SEO μπορεί πραγματικά να βοηθήσει να πάρει το μάρκετινγκ της μάρκας σας στο επόμενο επίπεδο.

Εάν θέλετε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από τις εκστρατείες ψηφιακού μάρκετινγκ, είναι σημαντικό να αναπτύξετε μια ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πάρετε το μάρκετινγκ περιεχομένου και το SEO να συνεργαστούν για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Η ανάπτυξη μιας στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου SEO είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι δύο δουλεύουν χέρι-χέρι.

Σε αυτή τη θέση, θα βουτήξουμε λίγο βαθύτερα σε ό, τι SEO και περιεχόμενο μάρκετινγκ είναι. Στη συνέχεια, θα περιγράψουμε πώς συνεργάζονται για να ωφελήσουν την επιχείρησή σας. Και τότε θα σας πάρουμε μέσα από τα βήματα της ανάπτυξης της δικής σας στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου SEO .

Τι είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO);
Ας ξεκινήσουμε μιλώντας για το τι SEO είναι. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι η διαδικασία της εισαγωγής οργανικών ή δωρεάν σελίδων από τις μηχανές αναζήτησης.

Όλες οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Bing έχουν μια σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης που παρέχει αποτελέσματα αναζήτησης στους χρήστες βάσει λέξεων-κλειδιών και φράσεων που έχουν πληκτρολογήσει στη γραμμή αναζήτησης. Αυτά τα αποτελέσματα ταξινομούνται με βάση τη συνάφειά τους με τον χρήστη της μηχανής αναζήτησης. Μέσω του SEO, οι επιχειρήσεις στοχεύουν να ταξινομήσουν το περιεχόμενό τους για λέξεις-κλειδιά και φράσεις που σχετίζονται με το κοινό-στόχο τους.

Με τη βελτιστοποίηση του ιστοτόπου και του περιεχομένου σας για τις μηχανές αναζήτησης, η επιχείρησή σας μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ορατότητα στο διαδίκτυο. Οι περισσότεροι καταναλωτές ξεκινούν τη διαδικασία αγοράς με την έρευνα σχετικών θεμάτων στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης. Με την κατάταξη για σχετικές λέξεις-κλειδιά, βοηθάτε τους σχετικούς αγοραστές να βρουν το εμπορικό σήμα σας κατά τη διάρκεια της ανάγκης τους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το περιεχόμενό σας δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας που πηγαίνει στην κατάταξη της μηχανής αναζήτησης. Υπάρχουν επίσης διάφοροι άλλοι παράγοντες επί της σελίδας και εκτός σελίδας που μπορούν να επηρεάσουν το SEO σας. Αυτές περιλαμβάνουν την αρχιτεκτονική του ιστότοπού σας καθώς και τους εισερχόμενους συνδέσμους στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Ωστόσο, σε αυτή την ανάρτηση πρόκειται να επικεντρωθούμε στο κομμάτι μάρκετινγκ περιεχομένου του SEO.

seo marketing περιεχομένου

Αυτός ο περιοδικός πίνακας παραγόντων επιτυχίας SEO δείχνει όλα τα διαφορετικά στοιχεία που συμβάλλουν στην ταξινόμηση SEO.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του SEO, όταν πρόκειται για το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι η έρευνα λέξεων-κλειδιών. Η επιχείρησή σας πρέπει να βρει τις λέξεις-κλειδιά και τις φράσεις που χρησιμοποιεί το κοινό-στόχος σας για να βρει μάρκες όπως οι δικές σας στις μηχανές αναζήτησης. Δημιουργώντας περιεχόμενο γύρω από αυτά τα θέματα, μπορείτε να εργαστείτε για να ταξινομήσετε τις λέξεις-κλειδιά στη σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης.

Όταν κάνετε έρευνα λέξης κλειδιού, θέλετε να πάτε πέρα ​​από τις ευρείες και προφανείς λέξεις-κλειδιά και τους όρους. Αυτά θα έχουν συχνά υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού, καθιστώντας πιο δύσκολο για την επιχείρησή σας να κατατάσσεται στην πρώτη σελίδα της Google. Αντ ‘αυτού, στοχεύστε σε πιο συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και φράσεις με μεγάλη μακρά ουρά που μπορούν να σας βοηθήσουν να φέρετε πιο σχετική κίνηση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Google Keyword Planner για αυτό. Και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα λέξης κλειδιού, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει την αναρτήση του ιστολογίου μας σχετικά με τις συμβουλές αναζήτησης λέξεων-κλειδιών .

Τι είναι το Περιεχόμενο Marketing;
Τώρα, θα βουτήξουμε λίγο βαθύτερα στο μάρκετινγκ περιεχομένου.

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μια ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ που περιλαμβάνει τη δημιουργία σχετικού και πολύτιμου περιεχομένου για να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους πελάτες. Αυτό το περιεχόμενο απευθύνεται στο κοινό-στόχος σας με στόχο την οδήγηση κάποιου είδους δράσης πελατών. Η επιθυμητή ενέργεια μπορεί να μην είναι πάντα η πώληση. Για παράδειγμα, μπορεί να οδηγείτε πελάτες να κατεβάσετε ένα eBook ή να κάνετε μια διαβούλευση ως έναν τρόπο να τις μετακινήσετε κάτω από τη διοχέτευση μάρκετινγκ.

Υπάρχουν μερικά διαφορετικά κομμάτια μάρκετινγκ περιεχομένου που λειτουργούν μαζί για να φέρνουν νέους οδηγούς στην επιχείρησή σας. Πρώτον, πρέπει να δημιουργήσετε σχετικό περιεχόμενο που θα είναι χρήσιμο για το κοινό σας. Το μάρκετινγκ περιεχομένου δεν επικεντρώνεται πάντοτε στην πώληση. Μερικές φορές ο στόχος είναι να εκπαιδεύσει το κοινό σας και άλλες φορές μπορεί να είναι μόνο για την καθαρή διασκέδαση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το περιεχόμενο πρέπει να προσθέσει κάποιο είδος αξίας για το κοινό σας.

seo marketing περιεχομένου

Το μάρκετινγκ περιεχομένου μπορεί να ωφελήσει τη μικρή σας επιχείρηση με διάφορους τρόπους.

Δεν αρκεί να δημιουργήσουμε μόνο περιεχόμενο. Στη συνέχεια, πρέπει να το πάρετε μπροστά στο κοινό-στόχο σας. Το δεύτερο μέρος του μάρκετινγκ περιεχομένου περιλαμβάνει την προώθηση του περιεχομένου που έχετε δημιουργήσει σε διάφορα κανάλια, όπως τα κοινωνικά μέσα. Παίρνοντας το περιεχόμενό σας μπροστά στο σωστό κοινό μπορείτε να εργαστείτε για να δημιουργήσετε μια σύνδεση με τους σχετικούς οδηγούς.

Ο απώτερος στόχος του μάρκετινγκ περιεχομένου σας είναι να δημιουργήσετε σχέσεις με τους πελάτες και τους πελάτες. Το περιεχόμενό σας συμβάλλει στη δημιουργία σχέσεων, επιδεικνύοντας την εμπειρία σας και παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες που βοηθούν τον καταναλωτή να πάρει μια πιο έξυπνη απόφαση αγοράς. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε περιεχόμενο που απευθύνεται σε αγοραστές σε κάθε βήμα του ταξιδιού τους – από εκείνους που μόλις αρχίζουν να ερευνούν τους καταναλωτές που είναι έτοιμοι να αγοράσουν.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, η οποία περιγράφει λεπτομερέστερα τη δημιουργία μιας επιτυχημένης διοχέτευσης μάρκετινγκ περιεχομένου .

Πώς SEO και το περιεχόμενο Marketing λειτουργούν μαζί

Πολλές επιχειρήσεις βασίζονται στα κοινωνικά μέσα και το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να προωθήσουν το περιεχόμενό τους. Αυτά είναι σίγουρα ισχυρά κανάλια ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορούν να κάνουν θαύματα για τη στρατηγική μάρκετινγκ. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα κανάλια, δεν μπορείτε πάντα να εγγυηθείτε ότι το περιεχόμενο που προωθείτε θα βρει τους σωστούς καταναλωτές την κατάλληλη στιγμή. Από την άλλη πλευρά, SEO βοηθά να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να φτάσετε μπροστά στους καταναλωτές στη στιγμή της ανάγκης τους.

Σκέψου το. Όταν ο σημερινός καταναλωτής έχει μια ερώτηση σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, γυρίζουν στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google για να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται. Εάν θέλετε να προσεγγίσετε τους καταναλωτές κατά τη διάρκεια της ανάγκης τους, θα πρέπει να τους δώσετε το σωστό περιεχόμενο την κατάλληλη στιγμή. Αυτό είναι όπου η SEO και το περιεχόμενο μάρκετινγκ γίνει η τελική ομάδα.

seo marketing περιεχομένου

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης.

Δημιουργώντας περιεχόμενο το οποίο εστιάζεται γύρω από στοχευμένες λέξεις-κλειδιά και φράσεις που οι οδηγοί σας αναζητούν online, μπορείτε να βελτιώσετε την προβολή σας στις μηχανές αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο, όταν ένας καταναλωτής αναζητά ένα θέμα που αφορά το εμπορικό σήμα σας, θα βρει το περιεχόμενό σας στο Google. Αυτό σας βοηθά να αρχίσετε να δημιουργείτε μια σύνδεση που μπορεί να οδηγήσει σε μια πελατειακή σχέση.

Όταν το περιεχόμενό σας κατατάσσεται καλά στις μηχανές αναζήτησης, παίρνετε δωρεάν έκθεση σε απευθείας σύνδεση. Όχι μόνο αυτό ενισχύει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει πιο σχετική κυκλοφορία στον ιστότοπό σας. Όσο πιο σχετική κίνηση οδηγείτε στον ιστότοπό σας, τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχετε να μετατρέψετε.

seo marketing περιεχομένου

Το SEO και το μάρκετινγκ περιεχομένου συνεργάζονται για να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε νέους οδηγούς μέσω μηχανών αναζήτησης όπως το Google.

Ενώ το μάρκετινγκ περιεχομένου και το SEO είναι δύο διαφορετικές τακτικές, δεν πρέπει να θεωρηθούν ανταγωνιστικές. Δεν είναι το ένα ή το άλλο, αλλά και οι δύο εργάζονται μαζί για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Ναι, είναι αλήθεια ότι έχουν τις δικές τους διαφορές, αλλά ακόμα, δεν μπορείτε να τις χωρίσετε τελείως. SEO είναι περισσότερο στην τεχνική πλευρά, ενώ το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ευρύτερο. Παρόλο που λειτουργούν αυτοί οι όροι, εξακολουθούν να επικαλύπτονται και ο καθένας επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του άλλου.

Δεν μπορείτε να βελτιώσετε τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης χωρίς να δημιουργήσετε εξαιρετικό περιεχόμενο. Και είναι αδύνατο να βρείτε αποτελεσματικά ένα κοινό για το περιεχόμενό σας χωρίς SEO. SEO θα πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε εργασία μάρκετινγκ περιεχομένου που κάνετε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου θα είναι επιτυχής.

SEO στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου : Πώς να ξεκινήσετε
Τώρα που ξέρετε πώς SEO και το περιεχόμενο μάρκετινγκ λειτουργούν μαζί, ας μιλήσουμε για το πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου SEO . Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω συμβουλές για να αναπτύξετε μια στρατηγική που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε και τις δύο τακτικές μαζί για καλύτερα αποτελέσματα:

1. Ερευνήστε την αγορά-στόχο σας.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε κατά τη δημιουργία μιας στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου SEO είναι να ερευνήσετε την αγορά-στόχο σας. Αν θέλετε οι προσπάθειες SEO και περιεχομένου μάρκετινγκ να είναι επιτυχείς, είναι ζωτικής σημασίας να επικεντρωθούν στην προσέγγιση του κοινού που ταιριάζει καλύτερα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Εκεί έρχεται η έρευνα αγοράς-στόχου.

Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο να δημιουργήσετε πρόσωπα αγοραστών για την επιχείρησή σας. Αυτά είναι τα φανταστικά προφίλ των ιδανικών αγοραστών σας. Περιέχουν δημογραφικές πληροφορίες όπως ηλικία, φύλο και τοποθεσία. Ωστόσο, περιλαμβάνουν επίσης και άλλες σημαντικές πληροφορίες όπως τα συμφέροντα του αγοραστή σας και τις συμπεριφορές αγορών. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το καλύτερο περιεχόμενο με την πάροδο του χρόνου.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να συμπεριλάβετε στην έρευνα αγοράς-στόχων σας είναι ποιες είναι οι ερωτήσεις και οι ανησυχίες του κοινού σας όταν αναζητάτε προϊόντα ή υπηρεσίες όπως τη δική σας. Με την κατανόηση των προκλήσεων του κοινού-στόχου σας, θα έχετε μια καλύτερη εικόνα για τους τύπους των θεμάτων που μπορούν να αναζητήσουν στο διαδίκτυο. Αυτό είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών SEO και τη δημιουργία θέματος μάρκετινγκ περιεχομένου.

2. Κάντε τη λέξη-κλειδί σας έρευνα.

Πρέπει να ξέρετε ποιες λέξεις-κλειδιά πληκτρολογούν οι χρήστες στις αναζητήσεις τους στο διαδίκτυο, για να βρείτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχουν. Η γνώση των δημοφιλέστερων λέξεων-κλειδιών στο κοινό-στόχος σας θα σας βοηθήσει όχι μόνο να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για τις μηχανές αναζήτησης αλλά και να αναπτύξετε περιεχόμενο που θα βρείτε πολύτιμο – το οποίο επίσης θα βελτιώσει τη φήμη του ιστοτόπου σας στις μηχανές αναζήτησης. Συνήθως προτείνουμε να βάζουμε την πιο δυνατή προσπάθεια σε αυτό το μέρος της διαδικασίας. Οι πολύ στοχευμένες λέξεις-κλειδιά θα οδηγήσουν σε οδηγούς υψηλής ποιότητας που βρίσκουν το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας και είναι έτοιμοι να μετατρέψουν ή να αγοράσουν.

3. Δημιουργήστε εξαιρετικό περιεχόμενο.

Αφού αναπτύξετε μια λίστα με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να ξεκινήσετε την παραγωγή ιδεών για θέματα περιεχομένου. Πέρα από τη δημιουργία μόνο δημοσιεύσεων ιστολογίου σε αυτά τα θέματα και σκεφτείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λέξεις-κλειδιά για να δημιουργήσετε πρόσθετες σελίδες ιστότοπου ή περιεχόμενο μακράς μορφής, όπως τα ηλεκτρονικά και τα λευκά χαρτιά. Ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε περιεχόμενο βίντεο γύρω από τα θέματα που έχετε εντοπίσει.

Δεν αρκεί να πασπαλίζετε τις λέξεις-κλειδιά σε όλο το περιεχόμενό σας. Εάν θέλετε οι καταναλωτές να διαβάζουν και να αναλαμβάνουν δράση με βάση το περιεχόμενό σας, πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, η Google τιμωρεί τις επιχειρήσεις που δημιουργούν περιεχόμενο χαμηλής ποιότητας, το οποίο μπορεί να επηρεάσει την ταξινόμηση των SEO και την ικανότητά τους να προσεγγίσουν νέους πελάτες στη μηχανή αναζήτησης.

Εδώ είναι μερικά μόνο πράγματα που πρέπει να θυμάστε κατά την ανάπτυξη του μάρκετινγκ περιεχομένου SEO :

Το ποιοτικό περιεχόμενο πρέπει να είναι καλά γραπτό. Ελέγξτε τα προβλήματα γραμματικής και ορθογραφίας, καθώς και τη ροή και την αναγνωσιμότητα του περιεχομένου.
Χρησιμοποιήστε σχετικά παραδείγματα. Εάν συζητάτε περίπλοκα θέματα ή ιδέες που μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθούν, είναι χρήσιμο να συμπεριλάβετε σχετικά παραδείγματα. Αυτό θα βοηθήσει τον αναγνώστη να συνδεθεί καλύτερα με το εμπορικό σήμα σας.
Γράψτε για το ακροατήριό σας. Γράψτε με τρόπο που το κοινό-στόχος σας μπορεί να καταλάβει και να σχετίζεται με. Ένα στυλ συνομιλίας μπορεί να προχωρήσει πολύ στην οικοδόμηση σχέσεων με τον πελάτη.
Κάντε το περιεχόμενό σας ευανάγνωστο. Χρησιμοποιήστε σύντομες παραγράφους και κουκκίδες για να διαλύσετε το περιεχόμενο και να διευκολύνετε τον αναγνώστη να απομακρύνει το περιεχόμενο.
4. Ενημερώστε το περιεχόμενό σας με το χρόνο.

Το μάρκετινγκ περιεχομένου SEO δεν είναι κάτι που μπορείτε να ορίσετε και να ξεχάσετε. Παρόλο που μια συγκεκριμένη θέση blog ή ιστοσελίδα στον ιστότοπό σας έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να φέρνει επισκέπτες στον ιστότοπό σας για χρόνια και χρόνια, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου θα πρέπει να ενημερωθεί για να παραμείνει αποτελεσματικό.

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ενημερώσετε το μάρκετινγκ περιεχομένου SEO για να διασφαλίσετε ότι παραμένει αποτελεσματικό:

Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενο για νέες ευκαιρίες λέξεων-κλειδιών.
Προσθέστε περιεχόμενο για να δώσετε πρόσθετη αξία για τον αναγνώστη.
Ενημερώστε τυχόν στατιστικά στοιχεία ή γεγονότα που μπορεί να είναι ξεπερασμένα.
Ελέγξτε τα μεταδεδομένα για να εξασφαλίσετε τη βελτιστοποίησή τους για τις μηχανές αναζήτησης.
Ανανεώστε κάποια από τη γλώσσα για να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα.
Κάντε μια συνήθεια να επανεξετάζετε περιοδικά το περιεχόμενό σας και να κάνετε ενημερώσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το περιεχόμενό σας, ξεκινήστε ενημερώνοντας τα κομμάτια που φέρνουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα με την πάροδο του χρόνου. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια ανάρτηση ιστολογίου που γράψατε πριν από ένα χρόνο και εξακολουθεί να οδηγεί την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε τρόπους βελτίωσης του περιεχομένου για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

seo marketing περιεχομένου

Περιεχόμενο Marketing και SEO είναι ένας αγώνας που γίνεται στον ουρανό μάρκετινγκ!

Τελικά Takeaways

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι δύο διαφορετικά εργαλεία διαθέσιμα σε εσάς ως μια μικρή επιχείρηση. Αλλά δεν δουλεύουν σε κενό. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα δύο μαζί, εάν θέλετε να φέρετε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπό σας για να βελτιώσετε τις πωλήσεις. Η ανάπτυξη μιας στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου SEO είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι και οι δύο τακτικές συνεργάζονται για καλύτερα αποτελέσματα.

Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω συμβουλές, μπορείτε να είστε στο δρόμο σας στη δημιουργία μιας στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου δολοφόνων SEO που σας βοηθά να επωφεληθείτε από όλα τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν και οι δύο τακτικές στην επιχείρησή σας. Δεν πρόκειται για μια γρήγορη ή εύκολη διαδικασία, αλλά μόλις αρχίσετε να βλέπετε πιο εξειδικευμένη διαδικτυακή επισκεψιμότητα και να βελτιώνετε τις μετατροπές, θα χαρούμε να αφιερώσετε χρόνο για να το κάνετε.

Χρειάζεστε βοήθεια για να ξεκινήσετε; Το LYFE Marketing προσφέρει τόσο υπηρεσίες μάρκετινγκ περιεχομένου όσο και υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης . Η έμπειρη ομάδα ψηφιακού μάρκετινγκ γνωρίζει πώς να χρησιμοποιήσει τις δύο τακτικές μαζί για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να προσεγγίσει περισσότερους πελάτες στο διαδίκτυο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε.

3 φορές την αξία της επιχείρησής σας
Παρακολουθήστε το δωρεάν Webinar για ψηφιακό μάρκετινγκ και μάθετε:
1. Να οδηγήσει την άμεση κυκλοφορία στην ιστοσελίδα σας
2. Πώς να οικοδομήσουμε μια μηχανή μάρκετινγκ
3. Τι ψηφιακό μάρκετινγκ είναι & γιατί είναι σημαντικό
4. Ανάπτυξη στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ
5. Εφαρμογή στρατηγικής
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ