Τα ρολόγια Corum έχουν μοναδικά στυλ όπως και κανένα άλλο όνομα πολυτελείας

Όσο καιρό έρχεται η τεχνολογία, οι μηχανικές κινήσεις ενός διαχρονικού ρολογιού θα είναι πάντα ένα συναρπαστικό έργο τέχνης. Μια τέχνη που έχει τελειοποιηθεί και τελειοποιηθεί για αιώνες παθιασμένη καινοτομία, εκλεπτυσμένη χειροτεχνία και αμείλικτη αφοσίωση.

Ορολόγοι που έχουν φέρει το πνεύμα της ανθρώπινης εφευρετικότητας, αφήνοντας μας με πολύτιμα κειμήλια του παρελθόντος. Το ρολόι πολυτέλειας υποδηλώνει την εκτίμηση ενός κύριου για το στυλ, την τάξη, αλλά το πιο σημαντικό, για την παράδοση.

Μιλάτε ακόμα για το smartphone σας για να ελέγξετε την ώρα; Είτε είστε νέος στον υπέροχο κόσμο των ρολογιών, είτε ένας εξέχων συλλέκτης ρολογιών, αυτά είναι 55 μάρκες ρολογιών που πρέπει να ξέρετε.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Το πιο σημαντικό αξεσουάρ για έναν ιδιοκτήτη ρολογιού

Alpina
alpina
Κατασκευασμένο για τον περιπετειώδη άνθρωπο

Με βάση το Geneve της Ελβετίας, τα ρολόγια Alpina γίνονται για τον άνθρωπο της περιπέτειας. Ειδικευμένη σε αθλητικά ρολόγια, ένα ρολόι Alpina μπορεί να βρεθεί στους καρπούς των δύτες, των σκιέρ και των ορειβατών. Αυτά τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά στοιχεία της φύσης. Δακτύλιος στα ρολόγια χαρακτηριστικών τους, όπως το πρώτο Horological Smartwatch.

Ένα ρολόι που οι τυχοδιώκτες όπως ο Borge Ousland φορούν ενώ διασχίζουν τους βόρειους και νότιους πόλους, δεν υποστηρίζονται. Έχουμε επίσης τα μάτια μας για το Alpiner 4 και το Seastrong Diver 300 για ρολόγια που υπομένουν έναν τραχύ τρόπο ζωής ενώ ταυτόχρονα αναζητούν luxe.

Ψώνισε τώρα

Audemars Piguet
piguet_main
Ένα όνομα βασισμένο στην πρωτοποριακή χειροτεχνία

Οι ωρολογοποιούς σε ολόκληρο τον κόσμο γνωρίζουν πότε συναντήσαμε ένα αδιάκοπο ρολόι ημερολογίου της Audemars Piguet. Ένα εξαιρετικά θεωρημένο ελβετικό εμπορικό σήμα, το AP είναι γνωστό για τα αισθητικά ευχάριστα, καθαρά τεχνικά και ηχητικά πολυτελή ρολόγια.

Εμπνευσμένο από ουράνια σώματα, η γραμμή εννοιολογικού ρολογιού Royal Oak ενσωματώνει σεληνιακές φάσεις παράλληλα με ένα παραδοσιακό ημερολόγιο. Ο κλασσικός κύριος μπορεί να βιώσει το ρολόι τσέπης AP της Classique ή να απολαύσει την απλή κομψότητα ενός μοντέλου Jules Audemars. Κάθε ρολό χειρός, ένα αριστούργημα. Εξοικονόμηση τεχνικών σχεδίων που δεν διορθώνονται από ανταγωνιστές μηχανικούς. Χτισμένο σε πρωτοποριακό χειροτεχνία, το AP στέκεται με το ρητό “να σπάσουν τους κανόνες, πρέπει πρώτα να τους καταλάβεις”.

Ψώνισε τώρα

Α. Lange & Söhne
alange
Κάθε κίνηση είναι κατασκευασμένο με αισθητική ακρίβεια.

Οι γερμανικοί κατασκευαστές πολυτελών ρολογιών A. Lange & Söhne κατασκευάζουν τα ρολόγια τους με έναν στόχο, την τεχνική τελειότητα. Κάθε κίνηση δημιουργημένο με αισθητική ακρίβεια. Αληθινά παραδοσιακά ρολόγια, παρουσιάζοντας χαραγμένο ζυγό ισορροπίας, χρυσά κουτάβια και γαλλικές ασημένιες πλάκες που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία. Γνωστός για τα πολύπλοκα ρολόγια τους, ο Lange ενσωματώνει χρονογράφους χωριστού δευτερολέπτου καθώς και αιώνια ημερολόγια σε αυτά τα διαχρονικά κομμάτια.

Το GRAND LANGE 1, επανασχεδιασμένο για κομψές αναλογίες και ισορροπημένες διατάξεις κλήσης. Ένα κλασικό στυλ ρολόι για έναν κλασικό κύριο. Για ένα ρολόι πιο τεχνικής εμφάνισης, εξερευνήστε τα πρόσθετα μηχανικά χαρακτηριστικά του Tourbillon Perpetual Calendar Handwerkskunst.

Ψώνισε τώρα

ARNOLD & SON
arnoldson
Ο Άρνολντ και ο Σον παρήγαγαν αναγνωρίσιμα ρολόγια για πάνω από 250 χρόνια

Με βαθιές ρίζες στην αγγλική ορολογία, ο Arnold & Son έχει παράγει αναγνωρισμένα ρολόγια για πάνω από 250 χρόνια. Μια εταιρεία που βασίστηκε στην τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, ο John Arnold κατασκευάστηκε το πρώτο από τα ρολόγια του με στόχο να βρει γεωγραφικό μήκος στη θάλασσα. Μετά την παγκόσμια επανεμφάνιση τους το 1998, οι Βρετανοί χρονογράφοι συνέχισαν να καινοτομούν με τις ίδιες τεχνικές κατευθυντήριες γραμμές όπως ο ίδιος ο John Arnold.

Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά, ο Arnold & Son έχει κυκλοφορήσει πρωτοποριακά ρολόγια, όπως ένα Deek Marine Timekeeper, ένα ρολόι τριπλής ζώνης και ένας χρονομετρητής γεωγραφικού μήκους. Απολαύστε την κλασσική κομψότητα με το χτύπημα σε ένα ρολόι χειρός από τη συλλογή Royal, μια σειρά από κομμάτια που υποστηρίζουν την τεχνική λαμπρότητα με ένα μοντέρνο στυλ για άνδρες και γυναίκες.

Ψώνισε τώρα

Baume & Mercier
bm
Η Baume et Mercier ξεκίνησε να αναπτύσσει ελβετικά ρολόγια πολυτελείας για λειτουργικότητα και αθλητισμό

Ιδρύθηκε το 1830, η Baume et Mercier ξεκίνησε να αναπτύσσει ελβετικά ρολόγια πολυτελείας για λειτουργικότητα και αθλητισμό. Μετά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, έγιναν όλο και πιο δημοφιλείς για την απόδοση των ρολογιών χειρός σε σχέση με τα παραδοσιακά ρολόγια τσέπης.

Χρησιμοποιώντας το ως καταλύτη, η εταιρεία ξεκίνησε να κυκλοφορεί ανάμεσα στις σύγχρονες και καινοτόμες κατασκευές της χειροτεχνίας, με αποτέλεσμα τους ωραίους ωρολογοποιούς που είναι σήμερα. Οι ωρολογοποιούς που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα με τις διαχρονικές συλλογές τους όπως το Capeland, η Classima και η Linea. Ένα καθημερινό ρολόι για έναν άνθρωπο που εκτιμά το σύγχρονο στιλ με τα κλασικά ωρολογιακά φινιρίσματα.

Ψώνισε τώρα

Bell & Ross
κουδούνι
Μια αντανάκλαση εξαιρετική γαλλική μηχανική

Μέχρι και 350 κομμάτια επιλέγονται για την παραγωγή ενός ενιαίου ρολογιού Bell & Ross, μιας εξαιρετικής γαλλικής τεχνολογίας αντανάκλασης. Αυτά τα ρολόγια πολυτέλειας αψηφούν τη συμβατότητα, ένα ρολόι για όσους έχουν μόνο τον πιο τολμηρό τρόπο ζωής.

Αρχικά σχεδιασμένο για πιλότους, αστροναύτες και δύτες, ένα ρολόι Bell & Ross μπορεί να αντέξει ακραίες συνθήκες, διατηρώντας παράλληλα απαράμιλλη λειτουργικότητα. Γραμμή GMT για τον ταξιδιώτη πολυτέλειας, γραμμή Vintage για έναν άνθρωπο με εξουσία, συλλογή υψηλής τεχνολογίας για τον ανάδοχο κινδύνου. Κάθε ρολόι έχει σκοπό, κάθε σκοπό … ένα νόημα.

Σε μια ζωή γεμάτη από απρόβλεπτα μέτρα, κρατήστε το Bell & Ross στον καρπό σας και ξέρετε ότι οδηγείτε με μηχανική αριστεία, κομψό στυλ και απαράμιλλη ακρίβεια.

Ψώνισε τώρα

BLANCPAIN
blancpain
Ένα κλασικό στοιχείο μεταξύ της ατελείωτης καινοτομίας

Κάθε ρολόι Blancpain τα τελευταία 250 χρόνια αναλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο, κλασσικό στοιχείο μεταξύ της ατελείωτης καινοτομίας. Για 13 γενιές, αυτοί οι ελβετοί ωρολογοποιοί ξεπερνούν τη λαμπρότητα στην αφοσίωσή τους στην κατασκευή χειροποίητων μηχανικών ρολογιών.

Με περιορισμένη ετήσια παραγωγή, κάθε κομμάτι υποστηρίζει τα επιλεκτικά πρότυπα πολυτέλειας. Εξαιρετική κομψότητα. Μια ιστορία που ξεδιπλώνεται μέσα από τις κορυφαίες συλλογές τους: το Ref. Το 1106, τα Fifty Fathoms και το 1735. Συλλογές που παρουσιάζουν αιώνες σύγχρονης καινοτομίας, διατηρώντας παράλληλα τον παραδοσιακό μηχανικό σχεδιασμό των πρώτων πολυτελών ρολογιών τους.

Ψώνισε τώρα

Breitling
τσιγγάνικα
Σχεδιασμένο για λειτουργική αεροπορία

Παραδοσιακά σχεδιασμένο για λειτουργική αεροπορία, τα εικονικά χρονόμετρα του Breitling έχουν γίνει ένα status quo για όσους εκφράζουν έναν τρόπο ζωής πολυτελείας μόδας. Είτε σε έναν κύριο είτε στην κυρία του, έναν μεγάλο πίνακα, το Swiss Breitling watch δείχνει θεατές τίποτα λιγότερο από καθαρή εκτίμηση για πολυτέλεια.

Μην υπολείπετε τα μοντέλα χαλαζία, διότι η Breitling προσφέρει τεμάχια τιτανίου και χρυσού με στοιχεία που έχουν εμπλουτιστεί με διαμάντια. Εξερευνήστε τις παλιές συλλογές τους, όπως το Navitimer ή το SuperOcean GMT. Για την εξαίρετη αποκλειστικότητα, η Breitling προσφέρει τη σειρά Bentley. Μια έκφραση της αμείλικτης λειτουργικότητας δύο εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, μέσω ενός μοναδικού ρολογιού χειρός, μόνο για εσάς.

Ψώνισε τώρα

Breguet
breguet
Τα ρολόγια Breguet λένε μια ιστορία της αρχαίας αριστοκρατίας

Ένα παράθυρο στην πυκνή, ιστορική κουλτούρα της Ευρώπης, ένα ρολόι Breguet μιλάει για μια ιστορία της αρχαίας αριστοκρατίας, του διαχρονικού ρομαντισμού και της κλασικής κομψότητας. Μια ιστορία που αναφέρει ο Λουδοβίκος XVI, η Πρώτη Δημοκρατία και ο πιο γνωστός, ο Ναπολέοντας. Πολλοί από τους μεγάλους ηγέτες της Ευρώπης φορούν τίποτα λιγότερο από ένα ρολόι Breguet σε όλη την ηγεσία τους.

Το tourbillon, ένα κομμάτι που βλέπει κανείς σε πολυτελή ρολόγια χειρός, εφευρέθηκε από τον Breguet στη Γαλλία πριν από αιώνες. Κλασικά γνωστά για τις μυστικές τους χαρακτικές γκραβούρες, τα μοντέρνα ρολόγια Breguet διαθέτουν λαμπάκια ασημένια, καλαμιωμένα άκρα και την υπογραφή Breguet. Για καθημερινό ρολόι χειρός, ελέγξτε τις γραμμές “Transatlantique” ή “Marine”. Ως συλλέκτης, καταδυθείτε στην ιστορική σημασία των κλασικών συλλογών τους και ξεχωρίστε από το περίεργο παρελθόν της Ευρώπης.

Ψώνισε τώρα

Μπάλα
μπάλα
Ακρίβεια κάτω από αντίξοες συνθήκες

Η καινοτομία και η δημιουργικότητα για ρολόγια χειρός που παρέχουν “ακρίβεια υπό δυσμενείς συνθήκες” είναι το γνωστό συναίσθημα για τα ρολόγια μπάλα. Αυτοί οι ρολόι υψηλής τεχνολογίας ενσωματώνουν μια τεχνολογία ελαφρού φωτός αερίου σε κάθε κατασκευασμένο ρολόι, για να εξασφαλίσουν μια εμφανή φωτισμένη οθόνη για 25 χρόνια.

Με μια βαθμολογία θερμοκρασίας -40 βαθμούς Κελσίου και ικανότητα αντοχής σε κτυπήματα 7,5000 G, ένα ρολόι Ball πληροί τις ανάγκες εκείνων που έχουν τραχύ τρόπο ζωής. Οι εκπαιδευτές, οι πυροσβέστες και οι μηχανικοί έχουν μια δίδαξα σε δικές τους, εξειδικευμένες συλλογές από ρολόγια Ball. Όπου η ανθεκτικότητα ανταποκρίνεται στο μπουτίκ στυλ, κάθε κύριος πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα ρολόι Ball μεταξύ της διαχρονικής συλλογής τους.

Ψώνισε τώρα

Bremont
bremont
Μια επίδειξη ωραίας αγγλικής ωρολογοποιίας

Με ένα πάθος για τα vintage αεροσκάφη και τις μηχανικές εργασίες, δύο βρετανοί αδελφοί έβλεπαν να αναπτύξουν ένα υποτιμημένο, αλλά εξαιρετικά εξευγενισμένο ρολόι πιλότου. Όχι μόνο ένα παλιό ρολόι του πιλότου, όμως, ένα όμορφα κατασκευασμένο, χρονομετρητής αεροπορίας που έχει ρίζες στην ακρίβεια και τη λειτουργικότητα. Όποιος συναρπάζει το μυστήριο του μηχανικού και η συσχέτιση της πτήσης με το χρονόμετρο θα συλληφθεί από το σχεδιασμό του Bremont.

Μέσα από τη μικρή τους παρουσία στον κλάδο, συνεργάστηκαν με τους συνεργάτες Martin-Baker, Jaguar και κυρίως με την Boeing. Ξεκινήστε τις προηγούμενες διαδρομές με την αρχική συλλογή τους, τα CLT Chronometers ALT1-C. Μια οθόνη της μεγάλης αγγλικής ωρολογοποιίας για έναν κλασικό κύριο στον αθλητισμό σε casual ή upscale ρυθμίσεις.

Ψώνισε τώρα

Bulova
bulova
Η Bulova τοποθετεί τους Αμερικανούς ωρολογοποιούς στο χάρτη

Βάζοντας Αμερικανούς ωρολογοποιούς στο χάρτη, η Bulova ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη στα τέλη του 1800. Από τότε, αυτοί οι καινοτόμοι ωρολογοποιούς είναι γνωστό ότι χάνουν την τάση των πρώτων σε ολόκληρο τον κλάδο. Το Accutron, ένα κλασικό ρολόι χειρός με ένα καινοτόμο πιρούνι συντονισμού και σύγχρονο κινηματογράφο χαλαζία.

Το μοντέλο CURV, ένα κομμάτι που καθόριζε το σήμα για καμπύλες κινήσεις χρονογράφου σε ρολόγια χειρός, διατηρώντας παράλληλα την ακρίβεια και τη λειτουργικότητα. Ένας επίσημος συνεργάτης ρολογιού της GRAMMY, η Bulova έχει σχεδιάσει εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας αποκλειστικά για κόκκινα χαλιά και διαφημιστικά γεγονότα που είναι διαθέσιμα για αγορά σήμερα.

Ψώνισε τώρα

Cartier
01-αυτοκίνητο-de-cartier-ιπτάμενο-tourbillon-ρολόι-18-καρατίων-ροζ-χρυσό
Βασισμένη στο Παρίσι, η Cartier υποστηρίζει έναν αξιόπιστο ρόλο στην παροχή ρολογιών πολυτελείας και κοσμημάτων σε όλο τον κόσμο. Όταν γλιστράτε σε ένα ρολόι του Cartier, γλιστράτε σε ένα ταξίδι παραδοσιακής κομψότητας, υποτιμημένο από την πρωτοποριακή ωρολογοποιία.

Μια κατηγορία των δικών τους, Cartier σχεδιάζει χρονογράφους που επαναπροσδιορίζουν την ιδιοσυγκρασία και την ακρίβεια, με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική. Πείτε μας, τι σας οδηγεί; Η συλλογή, Drive de Cartier, βρίσκεται τολμηρά δίπλα στο αποκλειστικό περίβλημα τους σε σχήμα μαξιλαριού. Ένα πραγματικό ορόσημο μεταξύ της βιομηχανίας ωρολογοποιών πολυτελείας.

Ψώνισε τώρα

CASIO
hammertone
Η CASIO διαθέτει εξειδικευμένο ρολόι για κάθε τύπο τρόπου ζωής

Η CASIO διαθέτει εξειδικευμένο ρολόι για κάθε τύπο τρόπου ζωής. Από το Pro Trek Smart Outdoor Watch, σε ένα κλασσικό αναλογικό στυλ 3-χεριών, ένας κύριος μπορεί να μεταφέρει τα πλεονεκτήματα των εκτεταμένων συλλογών του CASIO. Για ένα high-end, ανθεκτικό ρολόι από αυτούς τους ιταλούς ωρολογοποιούς, ελέγξτε τη σειρά G-Shock.

Ένα ανθεκτικό στην ηλιακή ενέργεια, ανθεκτικό στο νερό και το κτύπημα, το οποίο μπορεί να αντέξει τις δυσμενείς συνθήκες των ανθρώπων με περιπετειώδη τρόπο ζωής. Το G-Shock έγινε πιο δημοφιλές για το τολμηρό, υπερ-στρατιωτικό σχεδιασμό του με λειτουργικότητα που ταιριάζει.

Ψώνισε τώρα

Chopard
chopard
Ορισμός των ελβετικών προτύπων για την αριστεία και την εφευρετικότητα

Ο καθορισμός των ελβετικών προτύπων για την αριστεία και την εφευρετικότητα, η Chopard έμεινε το τεστ του χρόνου για πάνω από 143 χρόνια. Μετά την ένωση κάτω από το κοσμηματοπωλείο Karl Scheufele, η εταιρεία άνθισε, ενσωματώνοντας χειροποίητες πέτρες και κοσμήματα στα παραδοσιακά χρονομετρικά του Louis-Ulysses Chopard.

Θα βρείτε τα Chopard ρολόγια που δικαιωματικά ανήκουν, κλειδωμένα στη θέση τους γύρω από τους καρπούς των διάσημων διασημοτήτων και των μελών των εύπορων τάξεων. Ο Elton John, ο Mille Miglia και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών είναι αξιόλογοι συνεργάτες των ρολόγια Chopard. Από την παγκοσμίου φήμης συλλογή Happy Diamonds έως την κομψά εκλεπτυσμένη σειρά LUC, η Chopard συνέχισε να καταστρέφει την ωρολογοποιία με καινοτομία, ακρίβεια και πολυτελή λαμπρότητα.

Ψώνισε τώρα

CORUM
corum-ac
Το Corum είναι το αποκορύφωμα για σίγουρα προοδευτικά ρολόγια, μια σταθερή καινοτομία από την παραδοσιακή ελβετική ωρολογοποιία. Ξεκινώντας από το ρολόι $ 20 Liberty Eagle, η Corum συνέχισε να πρωτοπορεί σε αρχιτεκτονικά ρολόγια που τους έφεραν κλασσική αναγνώριση κατά τη διάρκεια μόλις 60 χρόνων ύπαρξης.

Αν και μια νέα εταιρεία, οι βασικές αξίες της μηχανικής και της παράδοσης μιμούνται μέσα από τα έργα τους. Αυτές οι αξίες αντικατοπτρίζονται στις διαχρονικές συλλογές τους, όπως το Κύπελλο του Ναυάρχου, το Romulus, οι Γέφυρες και το διάσημο Limelight.

“Η δημιουργία είναι η κατασκευή και η κατασκευή είναι να ζούμε”

Ψώνισε τώρα

EDOX
edox
Το Α πρέπει να έχει ρολόι χειρός για τον τζέντλεμαν

Καλώς ήλθατε στο σύμπαν του Edox, ένα διαχρονικό χώρο σύγχρονων χρονογράφων, πολυτελή αθλητικά όργανα και χειροποίητα ρολόγια. Ένας χώρος όπου οι ειδικευμένοι ωρολογιακοί κατασκευαστές κατασκευάζουν το πρώτο ρολόι Geoscope. Το Geoscope είναι γνωστό για την ικανότητά του να καλύπτει όλες τις παγκόσμιες ζώνες ώρας, διατηρώντας ταυτόχρονα χρόνο για 50 μεγάλες πόλεις της.

Το Α πρέπει να έχει ρολόι χειρός για τον τζέντλεμαν. “Les Bemonts Ultra Slim”, η συλλογή ρεκόρ της Edox, με το πιο λεπτό ρολόι ημερολογίου μέχρι σήμερα. Κομψή σχεδίαση διατηρεί τους ωρολογιακούς αυτούς πολίτες απασχολημένους, συνδυάζοντας ως χρονομετρητές για αγώνες ανοικτής θαλάσσης υψηλής ποιότητας, Πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας κατηγορίας 1 και οδηγοί rally WRC.

Ψώνισε τώρα

Eterna
eterna
Ένας πρωτότυπος παίκτης των παραδοσιακών ελβετικών ωρολογοποιών

Ένας αυθεντικός παίκτης των παραδοσιακών ελβετικών ωρολογοποιών, η Eterna πέρασε τις πρώτες μέρες της σταδιοδρομίας τους, ξεσηκώνοντας τη βιομηχανία. Από το σχεδιασμό του πρώτου ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού, μέχρι τον έξυπνο στροφείο που φέρει ρουλεμάν, η Eterna εξακολουθεί να επιλύει τις προκλήσεις των ωρολογοποιών. Αυτοί οι πρωτοπόροι χρησιμοποιούν ένα αυτοματοποιημένο εσωτερικό διαμέτρημα 3030, με λειτουργία σημείων μεγάλης ημερομηνίας και εικονική λεπτή σχεδίαση μεταξύ των διακριτικών συλλογών ρολογιών τους. Το 1856 Skeleton, οι συλλογές Super Kontiki Chronograph και Heritage είναι στη λίστα μας για ρολόγια χειρός με κλασική δημιουργικότητα και μηχανική αριστεία.

Ψώνισε τώρα

Franck Muller
franck
Ο Franck Muller έχει κάνει τη θέση του μεταξύ των παγκόσμιων ωρολογοποιών πολυτελείας

Από έναν κορυφαίο επισκευαστή ρολογιών υψηλής ποιότητας στον παγκοσμίου φήμης Master of Complications, ο Franck Muller έχει κάνει τη θέση του ανάμεσα στους παγκόσμιους ωρολογοποιούς πολυτελείας και μένει εκεί. Κάθε χρόνο, ο Franck Muller κυκλοφορεί μια νέα συλλογή ρολογιών, γνωστή ως “Παγκόσμια Πρεμιέρα”. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο, η ομάδα ελβετικών ορολόγων που απαρτίζουν τον Franck Mueller πρέπει να παραμείνουν στα πόδια τους. Δεν έχασε μια καινοτόμο στιγμή, διότι η επίβλεψη θα διαταράξει τις μάρκες πυκνό, αλλά ανταμείβοντας την κληρονομιά. Μια κληρονομιά που έχει οδηγήσει τη βιομηχανία με βασικά μοντέλα ρολογιών, όπως: Master Banker, Revolution3, Color Dreams και Crazy Hours.

Ψώνισε τώρα

Frederique Constant
Φρειδερίκος

Η διαχρονική κομψότητα και οι άψογες λεπτομέρειες, ένα ρολόι σχεδιασμένο από τον Frederique Constant αντανακλά το πάθος τους για πολυτέλεια. Βασισμένη στην καρδιά της ελβετικής κουλτούρας ρολογιών, η FC ενσωματώνει την ουσία της μηχανικής ακρίβειας με μοντέρνα στοιχεία. Αναπτύσσοντας τον πρώτο τροχό διαφυγής σιλικόνης, αυτοί οι ωρολογοποιούς έχουν καταφέρει να ελαφρύνουν το φορτίο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, όλες με παράλληλη παρακράτηση στην βασική φιλοσοφία και τις αξίες τους. Αυτή η βασική φιλοσοφία τους επέτρεψε να αναπτύξουν μια κλασικά σχεδιασμένη δραστηριότητα παρακολούθησης ορολογικής έξυπνης παρακολούθησης. Όπου η αποθήκευση σύννεφων, η παρακολούθηση δραστηριότητας και ο παγκόσμιος χρονοδιακόπτης καθιστούν αυτό το ρολόι πρώτης τάξης. Για ένα μοντέρνο κομμάτι χωρίς την τεχνολογική πλευρά, συνιστούμε τις τολμηρές συλλογές του Vintage Rally και Runabout.

Ψώνισε τώρα

Girard Perregaux
gerard

Οι κορυφαίες ωρολογοποιούς Girard-Perregaux παράγουν ρολόγια ωρολογοποιίας της Ελβετίας από το 1791. Βαθιά ριζωμένα στην τεχνική, τα ρολόγια τους είναι τολμηρά στο σχεδιασμό, κλασικά εκλεπτυσμένα και μιμούνται μια πολυτελή αισθητική που δεν συνδυάζεται με τους παραδοσιακούς ωρολογοποιούς. Με τα χρόνια, ο Girard-Perregaux βοήθησε στην επανάσταση της βιομηχανίας με τις μηχανικές κινήσεις υψηλής συχνότητας και τις περιπέτειες τουρμπίνων. Αναγνωρίστηκαν ιδιαίτερα, το turbillon τους με τρεις χρυσές γέφυρες έγιναν εμβληματικές για την εταιρεία, γιορτάζοντας τον επανασχεδιασμό του μοντέλου πολλές φορές από τότε που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1884. Άλλα βασικά μοντέλα αυτής της πολυτελούς μάρκας είναι τα Vintage 1945, Girard-Perregaux 1933, Laureato Evo ^ 3 και ww .tc.

Ψώνισε τώρα

Glashütte Original
ποτήρι

Το Glashutte Original χρονολογείται από τα μέσα του δέκατου ένατου αιώνα, σε μια περιοχή της Γερμανίας που γιόρτασε για την εξαιρετική χειροτεχνία του ρολογιού. Αυτή η περιοχή, γνωστή ως περιοχή Glashutte, διατήρησε την ακεραιότητά τους για ρολόγια πολυτελείας, ακόμη και μετά τους καταστροφικούς πολέμους του 20ού αιώνα. Κάθε ρολόι αποτελεί παράδειγμα για το πάθος τους για την παραδοσιακή χρονομέτρηση, με μια συστροφή του σύγχρονου σχεδιασμού. Στον πυρήνα αυτού του σχεδιασμού βρίσκεται ένα εξαιρετικό διαμέτρημα. Αυτό το διαμέτρημα διαρκεί περίπου 300 ώρες εργασίας για να δημιουργηθεί και βρίσκεται στην καρδιά κάθε ρολογιού Glashutte Original. Τα βιδωτά χρυσά σκοινιά, οι ρυθμιζόμενοι αυχένα και οι χαρακτικές με το χέρι είναι μερικά από τα πολλά στοιχεία που κατασκευάζουν αυτά τα ατελείωτα αριστουργήματα. Vintage 20ου αιώνα, Senator, Pano και Art & Technik είναι οι κορυφαίες συλλογές για όσους θέλουν ένα ρολόι πολυτέλειας,

Ψώνισε τώρα

Γκράχαμ
graham

Οι συλλέκτες και οι ενθουσιώδες μπορούν να εντοπίσουν έναν χρονογράφο Graham από ένα μίλι μακριά. Ένα από τα ωραία ρολόγια, ένα ρολόι Graham χαρακτηρίζεται από το μεγάλο, ελκυστικό σχεδιασμό τους με φωτεινά στοιχεία και χοντρά λουριά από καουτσούκ. Αυτά είναι τα μόνα, αληθινά καταδυτικά ρολόγια για επαγγελματίες δύτες. Η κατασκευή τους επιτρέπει να αντέχουν την υποβρύχια πίεση, να αντιστέκονται στο σχίσιμο και να κρατούν χρόνο χωρίς κόπο. Στη γη, ο Graham προσφέρει μια ποικιλία μορφών που ενσωματώνουν πολυτελή στοιχεία όπως τα διαμάντια, τα ασημένια και τα χρωματιστά βραχιόλια. Αξιοσημείωτο για τον Graham είναι η συλλογή Tourbillograph, μια όμορφη ποικιλία ρολογιών πολυτελείας με μαύρο, χρυσό, ασήμι και χρώμιο. Μια στιβαρή αίσθηση κομψότητας για κάθε περίσταση και έναν απλό τρόπο για να αιχμαλωτίσετε το ακροατήριό σας.

Ψώνισε τώρα

Greubel Forsey
gruebl

Το 2004, ο Greubel Forsey ξεκίνησε το πρώτο τους ελβετικό ρολόι. Με την ατελείωτη καινοτομία, αυτή η νέα εταιρεία σχεδίασε το πρώτο διπλό tourbillon 30 βαθμών, ένα κομμάτι κεντρικής θέσης που έγινε αποκλειστικά για τα ρολόγια τους. Ο ισχυρισμός τους, όταν ένα turbillon περιστρέφεται μέσα σε ένα άλλο, μέση έξω, η οποία μειώνει τα βαρυτικά λάθη που μπορούν να βρεθούν μεταξύ των ανταγωνιστικών ρολογιών. Η ακρίβεια είναι το καλύτερο. Το Greubel Forsey GMT, εμφανίστηκε μια επιπλοκή χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά χρυσού, πλατίνας και ανθρακίτη. Τα μοντέλα Premiere Tourbillon 24 Secondes Contemporain και Double Balancier 35, κορυφαία ποιότητα στην παραγωγή ρολογιών. Αθλητισμός ένα από αυτά τα εξελιγμένα ρολόγια από Greubel Forsey σε επίσημες εκδρομές, περιστασιακά γεγονότα ή μια προσθήκη στην συνεχώς αυξανόμενη συλλογή σας .

Ψώνισε τώρα

Χάμιλτον
Χάμιλτοντ

Κάτω από την εταιρική ομπρέλα του Swatch Group, το Hamilton είναι ένα εμπορικό σήμα που παντρεύει το αμερικανικό πνεύμα με την παραδοσιακή ελβετική ακρίβεια. Από το πρώτο ηλεκτρικό ρολόι έως το LED εμφανίζει χρόνο, Hamilton έχει περιοδικά ώθησε τα όρια της παραδοσιακής ωρολογοποιίας. Τα επαναστατικά σχέδια που συμπληρώνονται από ξεχωριστά χαρακτηριστικά, ένα ρολόι χειρός Hamilton αντιπροσωπεύει την παραδοσιακή αμερικανική ωρολογοποιία. Μπορείτε να βρείτε ένα ρολόι του Χάμιλτον στους καρπούς των αστέγων του Χόλιγουντ, όπως οι Channing Tatum, Matthew McConaughey και Matt Damon. Προτιμούμε τον κλασικό σχεδιασμό της Συλλογής Ventura ή την Ημέρα Πιλοτικής Ημέρας Χάμιλτον.

Ψώνισε τώρα

Hublot
hublot

Μετά την πρωτοποριακή απελευθέρωση του κόκκινου χρυσού Big Bang, ο Hublot έφτασε ανελέητα στην κορυφή. Κατά μήκος του δρόμου, έχουν συγκεντρώσει βραβεία όπως “Καλύτερη υπερμεγέθης ρολόι”, “Βραβείο Sports Watch” και “Βραβείο σχεδίου 2005”. Μια συγχώνευση της κλασικής ωρολογοποιίας και της σύγχρονης αρρενωπότητας, η Hublot έχει πραγματική αξία ανάμεσα στα πολυτελή ρολόγια για τους άνδρες. Έχουν γίνει παγκόσμιοι χρονομέτρες για τις ομάδες του ΝΒΑ, τα πρωταθλήματα σκι και τα Παγκόσμια Κύπελλα της FIFA. Το Hublot Oceanographic 4000 King Gold White έχει περάσει δοκιμές αντοχής σε νερό έως 5000 μέτρα, μια ανάγκη για δύτες βαθιάς θάλασσας. Η πολυτελέστερη και πιο δημοφιλής συλλογή του Big Bang της Hublot μπορεί να υπερηφανεύεται για το χρυσό περίβλημα, το κρύσταλλο από ζαφείρι και τις αυτόματες κινήσεις. Φορώντας ένα ρολόι Hublot προβάλλει την πολυτέλεια, την καινοτομία και την εκτίμηση για τις λειτουργίες της σύγχρονης ορολογίας.

Ψώνισε τώρα

Η. Moser & Cie
hmoser

Για μια ματιά στα θεμέλια της ελβετικής haute horlogerie, αναζητήστε όχι περισσότερο από τον H. Moser & Cie, που ιδρύθηκε το 1828 και άρχισε να παράγει τα δικά του ρυθμιστικά όργανα, τις πηγές ισορροπίας και τα διάφορα στοιχεία για την καθαρή μηχανική αριστεία. Κάθε ρολόι πολυτελείας εκτελείται χειρωνακτικά, γι ‘αυτό και η H. Moser & Cie κατασκευάζει μόνο 1.200 ρολόγια το χρόνο. Κομψότητα, καθαρό σχέδιο και ποιότητα κατασκευής. Αυτοί οι ωρολογοποιούς έχουν κυκλοφορήσει βασικά μοντέλα όπως ο Moser Perpetual 1, ο Monard και ο Mayu. Το 2006, το Perpetual 1 παρουσιάστηκε με τον πιο διάσημο τίτλο στην ελβετική βιομηχανία ρολογιών, το Grand Prix d’Horlogerie de Geneva, κατηγορία “Καλύτερη επιπλοκή”.

Ψώνισε τώρα

HYT
hyt

HYT, οι “Hydro Mechanical Horologists”, εισήγαγαν υποδειγματική τεχνολογία στον κόσμο της ελβετικής ωρολογοποιίας. Ανυπόμονα από τους αντιπάλους τους, αυτοί οι πρωτοπόροι χρονομέτρησης αγνοούν την παραδοσιακή με την πολυτέλεια ρευστοποίησης και φωτισμούς τους. Τα ρολόγια HYT διαθέτουν ώρες που εμφανίζονται από το υγρό που κυκλοφορεί σωλήνα γύρω από την επιφάνεια του ρολογιού. Στο Geneva Watchmaking Gran Prix 2012, το σήμα τους απονεμήθηκε το “Best Innovative Watch”, ένα χαρακτηριστικό του σεβασμού στον κλάδο. Οποιαδήποτε συλλογή HYT είναι εγγυημένη για να προκαλέσει τα ενδιαφέροντα σας στην γραμμική επανάσταση του ρευστού. Για εμάς, οι συλλογές H1 και H3 παρέχουν ευνοϊκή ματιά στο μέλλον της ελβετικής ωρολογοποιίας.

Ψώνισε τώρα

IWC
iwc

Η International Watch Co. Schaffhausen κατέχει μια μοναδική θέση μεταξύ του αρχικού ορολόγου. Από το 1868 μέχρι σήμερα, η IWC συνεχίζει να αναπτύσσει υψηλής ποιότητας τεχνικά απαιτητικά ρολόγια από την Ελβετία, απελευθερώνοντας επιπρόσθετες επιπλοκές καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου χρονογράφου τιτανίου, ρολογιού καταδύσεων τιτανίου και συνεργασίας Porsche Design. Ως μαγευτικοί κωλοπόροι, οι καρποί μας καλούν το IWC Destriero Snafusa Ruckseite για την κλασσική κομψότητα και τον περίεργο σχεδιασμό. Για τα δευτερεύοντα αγαπημένα, η συλλογή 2017 Da Vinci σπορ ένα απλό, αλλά διαχρονικό σχέδιο αναδρομής από τη δεκαετία του ’80.

Ψώνισε τώρα

Jaeger-LeCoultre
jaeger

Όταν πρόκειται για την ανάπτυξη αποτελεσματικών κινήσεων φόρμας, η Jaeger-LeCoultre είναι ηγέτης της βιομηχανίας ρολογιών πολυτελείας. Με βάση το Vallee de Joux της Ελβετίας, αυτοί οι ωρολογοποιοί καινοτομούν στην βασική αξία των κινήσεων ακριβείας πάνω από το περίβλημα.

Οι ιστορικές διακρίσεις του LeCoultre είναι εξελίξεις όπως οι πιο επίπεδες ρολογιακές κινήσεις ή το μικρότερο ρολόι στον κόσμο, το οποίο ζυγίζει σε 0,9 γραμμάρια. Το Reverso Tourbillo είναι ένα από τα εξαιρετικά ρολόγια τους που είναι γνωστά για το σχεδιασμό και την διακόσμηση art deco. Από το ’31, οι συλλογές Reverso έχουν γίνει σχεδόν το ήμισυ της παραγωγής των σημάτων.

Γνωστός για τις έξοχες επιπλοκές του, το Duometre a Chronographe επιλέχθηκε το 2008 ως “Watch of the Year”, τιμητική αναφορά του διάσημου Γερμανικού συντάκτη Armanbanduhren.

Ψώνισε τώρα

Junghans
junghans

Ξεκινώντας ως κατασκευαστής ρολογιών σε προσιτές τιμές στις αρχές της δεκαετίας του 1900, η ​​δομή των Junghans άλλαξε ριζικά το 2000. Επανεμποδίζοντας κάτω από τους πυλώνες της “Παράδοσης, Καινοτομίας και Συνέχειας”, κυκλοφόρησαν μια σειρά ρολογιών χειρός με πρόσφατα ολοκληρωμένες κινήσεις, συμπληρώνοντας ένα διαχρονικό σχέδιο που γνωρίζουμε τώρα ως συλλογή “Δημιουργός”.

Ένα μεταγενέστερο μοντέλο, το ρολόι Junghans που σχεδιάστηκε από τον Max Bill, έγινε δημοφιλές ρολόι με ρίζες στην Haute Horlogerie. Σύγχρονοι άντρες που αγκαλιάζουν τον κλασικισμό σε αυτό είναι το καλύτερο. Την 150η επέτειό τους, το εμπορικό σήμα κυκλοφόρησε μια περιορισμένη έκδοση “Meister Chronoscope”, αποκαθιστώντας την αριστοκρατική παρουσία τους στον κλάδο ως καινοτόμο ηγέτη.

Ψώνισε τώρα

JeanRichard
τζήν

Ενσωματώνοντας το πρωτοποριακό πνεύμα του Daniel Jeanrichards, η επανέκδοση της δυναμικής συλλογής των σημάτων το 2012 προοριζόταν για τον άνθρωπο της περιπέτειας. Η ανακάλυψη, τα ταξίδια και η τέχνη της ζωής μιμούνται τις αξίες πίσω από αυτά τα μοναδικά ρολόγια. Πάρτε ένα βήμα πίσω στο χρόνο με τα μάρκα 1681 self-winding ρολόι, αθλητικοί ιμάντες από μοσχάρι, στρουθοκαμήλου και δέρματα αλιγάτορα. Ένα ζενίθ για αντοχή και λειτουργικότητα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί εσωτερική κατασκευασμένη κίνηση αποκλειστικά για τα μοντέλα ρολογιών JR 1000, JR 10RJ και JR 1010. Άλλα αξιόλογα ρολόγια του Jean Richard βρίσκονται μεταξύ των συλλογών Bressel και TV Screen.

Ψώνισε τώρα

Longines
longines

Η Longines αναπτύσσει τα θρυλικά ρολόγια από το 1832. Στην προσπάθειά τους να φέρουν την επανάσταση στη διατήρηση της χρονικής διάρκειας, η εταιρεία συνεργάστηκε με τον αεροπόρο Charles A. Lindbergh για να δημιουργήσει ένα ρολόι που καθορίζει το γεωγραφικό μήκος με ευκολία. Ένα ειδικό ρολόι, όπου η γωνία ώρας από το Greenwich θα μπορούσε να διαβαστεί άμεσα από έναν περιστρεφόμενο βοηθητικό επιλογέα. Την 60η επέτειό τους, ο Longines επανέδωσε αυτό το ρολόι με ένα εμφανές παράθυρο κίνησης, καθώς και μια παραλλαγή χρονογράφου. Για μια διαχρονική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ανακαλύψτε τις συλλογές Longines Master και Conquest Classic.

Ψώνισε τώρα

Μάουρις Λακρόιξ
Μαυρίκιος

Ο Maurice Lacroix κατέχει μια αξιόπιστη θέση μεταξύ των ελβετικών ωρολογοποιών πολυτελείας για την εισαγωγή πολλών κινήσεων κατασκευής, συμπεριλαμβανομένης της κληρονομιάς και της αυτόματης. Καθώς αυξήθηκε το εμπορικό σήμα, απέκτησαν την εταιρία case-maker της Queloz SA, ένα μοναδικό στοιχείο σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές εταιρείες. Η δημοτικότητα αυξήθηκε μετά την απελευθέρωση της υψηλής γραμμής τους “Les Mecaniques”, τώρα γνωστή ως συλλογή “Masterpiece”. Σε συνεργασία με τον Andreas Strehler, ο Maurice Lacroix κυκλοφόρησε τον βαθμονομητή χρονογράφου ML106. Ένα έγκριτο ρολόι, που τους επιτρέπει να διεκδικούν την κατάσταση κατασκευής. Το Memoire 1, ένας εξαιρετικός χρονογράφος, διαθέτει την πειραματική “λειτουργία μνήμης”. Διαθέτοντας έναν κόσμο περιπλοκών και καινοτομιών, αυτό το κομμάτι ανήκει μόνο σε ένα επιλεγμένο ποσό ατόμων.

Ψώνισε τώρα

MB & F
mbf

Η Maximilian Busser & Friends είναι αληθινές καινοτομίες, διασπώντας όλες τις ιδέες για το τι πρέπει να είναι ένα ρολόι. Πάνω από τα ρολόγια χειρός, αυτές οι ορολογικές μηχανές διαθέτουν εκλεκτικά και ασυνήθιστα σχήματα και μορφές. Πρώτη πρωτοποριακή χειροτεχνία. Μια μηχανή καρτών MB & F θα γυρίσει τα κεφάλια με το φημισμένο στυλ τους, εγγυημένο. Η εταιρεία παράγει πράγματι ένα λιγότερο ενοχλητικό ρολόι με το Legacy Machine. Αλλά μην ξεγελιέστε, γιατί αυτά τα σχέδια αντιπροσωπεύουν την αφοσίωση της ελβετικής ωρολογοποιίας σε κομψές επιπλοκές. Κοιτάξτε, αλλά μην αγγίζετε, γιατί τα έργα τέχνης της έκθεσης είναι περιορισμένα και χρησιμοποιούνται για να παρουσιάσουν τις πρωτοποριακές καινοτομίες της εταιρείας. Τα HM1 Red Gold και HM3 Starcruiser είναι οι κορυφαίοι υποψήφιοι για τους καρπούς μας στο D’Marge.

Ψώνισε τώρα

ΩΜΕΓΑ
ωμέγα

“Ωμέγα”, η τελική κατάσταση της τελειότητας. Μια τελειότητα που αντιπροσωπεύει αυτούς τους ελβετικούς ωρολογοποιούς από το 1848 με τα ξεχωριστά σχέδια τους και την ακριβή χρονομέτρηση. Με την ανάπτυξη της ομοαξονικής διαφυγής, η Omega παρουσίασε το μυστικό τους για την παραγωγή μακράς διαρκείας ποιοτικών ρολογιών. Έχουν εκφράσει το αμείλικτο πάθος τους για την ωρολογοποιία, καθιστώντας τους επίσημους χρονομεριστές των ταινιών των Ολυμπιακών Αγώνων, της NASA και του James Bond.

Το κλασικό Omega Constellation χρησιμοποιεί το πρώτο αυτόματο χρονόμετρο μάρκας, το οποίο θέτει το πρότυπο για μελλοντικά μοντέλα. Ζήστε τον κλασσικά κομψό σχεδιασμό των σειρών De Ville, ή εκπληρώστε τον εσωτερικό σας James Bond με ένα μοντέλο από τη συλλογή Seamaster. Ανακαλύψτε τις καλύτερες κινήσεις κατασκευής και τις επιτακτικές καινοτομίες που διατηρούν το Omega στην κορυφή του παιχνιδιού με ένα από τα επιλεγμένα μοντέλα τους σήμερα.

Ψώνισε τώρα

ORIS
oris

Ως παραδοσιακοί ελβετοί μηχανικοί ωρολογοποιούς, η ORIS συνεχίζει να διατηρεί τις κλασσικές της αξίες απέναντι στα σύγχρονα ρολόγια χειρός. Με τη χρήση επαγγελματικών γυναικείων γόβων, η μάρκα αντικατοπτρίζει αυτές τις αξίες μέσω της κομψής βελτίωσης, της αιώνιας αρχιτεκτονικής και των μαγευτικών σχεδίων. Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επαγγελματιών της αεροπορίας, η ORIS ανέπτυξε το πρότυπο αναφοράς, Big Crown. Ένα εξειδικευμένο, υπερμεγέθιο ρολόι ικανό να χειριστεί πιλοτικά με δερμάτινα γάντια. Στη δεκαετία του 90, η ORIS υπέστη μια αλλαγή, εστιάζοντας στα αντρικά αθλητικά ρολόγια για μηχανοκίνητα αθλήματα, αεροπλοΐα, καταδύσεις και πολιτισμό πολυτέλειας. Αυτή η αναζωογόνηση γίνεται μέσω των πρωτοποριακών μοντέλων τους όπως η Williams F1 Team Skeleton Engine Date, η Artelier Worldtimer ή η TT1 Meistertaucher.

Ψώνισε τώρα

Panerai
panerai_radiomir_1940_oro_blancopanerai_radiomir_1940_oro_blanco
Οι Ιταλοί μηχανικοί ακριβείας Panerai είναι γνωστοί για τα θρυλικά ναυτικά όργανα και τα ρολόγια τους. Με την πάροδο των ετών, το εμπορικό σήμα έχει παράγει αναγνωρισμένο και λειτουργικό εξοπλισμό για το Royal Italian Navy, συμπεριλαμβανομένων των ρολογιών, των συσκευών στόχευσης, των μετρητών βάθους και των μηχανικών υπολογιστών. Αυτό που θέτει το Panerai από άλλους ωρολογοποιούς είναι η χρήση του “Radiomir”, μιας φωτεινής ουσίας που επιτρέπει την ανάγνωση των κομματιών του σε συνθήκες ύδατος και χαμηλού φωτισμού.

Αφού αποκτήθηκε από το εργοστάσιο παραγωγής ειδών πολυτελείας Richemont, η Panerai έγινε ηγέτης της βιομηχανίας ρολογιών πολυτελείας. Τα σχέδια Landmark όπως το Luminar Submersible και το Radiomir Tourbillon GMT παρέχουν αξιοπιστία στην αριστεία της δεξιοτεχνίας τους. Φροντίστε να δείτε την 2017 ειδική έκδοση Lab-ID Luminor 1950 Carbotech για ένα μοντέρνο, κομψό και πολυτελές ρολόι χειρός που φοράει οι κύριοι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ψώνισε τώρα

Parmigiani
parmi

Η ευρηματικότητα, η ακρίβεια και οι πολλές εξαγορές έρχονται μαζί για να δημιουργήσουν την εταιρεία Parmigiani είναι σήμερα. Μετά από να γίνει ένας κατασκευαστής στο σπίτι, η μάρκα άρχισε να κυριαρχεί στη βιομηχανία ρολογιών πολυτελείας με επιπλοκές, κινήσεις και συνεργασίες. Πιο συγκεκριμένα, το διαμέτρημα Bugatti αντιπροσωπεύει την απόλυτη λάμψη της τεχνικής τους. Αντανακλώντας ένα εργαλείο αυτοκινήτου, αυτό το πρωτοποριακό σχέδιο διαθέτει μια εγκάρσια διάταξη με εκλεκτική κατασκευή. Ακριβά, περιορισμένη και ορολογική σπανιότητα. Ένα χρόνο αργότερα, το εμπορικό σήμα κυκλοφόρησε το πρώτο ρολόι από παλλάδιο 950, το οποίο ήταν πρώτος στη βιομηχανία για να χειραγωγήσει ένα τέτοιο πολύτιμο μέταλλο. Τα πιο προκλητικά μοντέλα της Parmigiani βρίσκονται στις συλλογές του Toric, της Kalpa και πιο συγκεκριμένα του Bugatti Type 370.

Patek Philippe
patek

Ένα ρολόι από τον Patek Philippe απεικονίζει μια ιστορία της διαχρονικής καινοτομίας. Όντας ηγέτης σημαντικών εφευρέσεων από το 1845, η εταιρεία κατέχει πάνω από 70 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με την ωραία ωρολογοποιία. Από τη σύγχρονη εκδοχή του στεφάνου στο ετήσιο ημερολόγιο, οι επόμενες επιπλοκές επέτρεψαν στα ρολόγια του Patek Philippe να αναγνωριστούν ως ωρολογιακά αριστουργήματα. Το 1989, το εμπορικό σήμα ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του Caliber 89, ενός σχεδίου με 1728 εξαρτήματα και 33 επιπλοκές. 2002, ένα ρολόι Patek Philippe δημοπρατήθηκε για 6,5 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα, το πιο ακριβό στην ιστορία. Για την 175η επέτειό τους το 2014, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια σειρά από πολύπλοκα ρολόγια που σχεδιάστηκαν από την καινοτόμο ομάδα τους. Πλούσιο, κομψό και αιώνιο. Οι διακοσμητικές λειτουργίες ενός ρολογιού Patek Philippe ακτινοβολούν μέσω των δυναμικών τους μοντέλων, της Παγκόσμιας Σελήνης,

Piaget
piaget

Οι βελτιώσεις και οι εξελίξεις είναι αυτό που παίρνετε μπροστά από τους ανταγωνιστικούς ελβετικούς ωρολογοποιούς. Για τον Piaget, η κυριαρχία τους σε εξαιρετικά επίπεδες ρολογιακές κινήσεις χαρακτήρισε τα ξεχωριστά κομμάτια του ρολογιού τους. Ένας σημαντικός παράγοντας στη βιομηχανία ρολογιών πολυτελείας, η Piaget έχει καταστεί μία από τις υψηλότερες τιμές στην αγορά. Για τους κύριους της κομψότητας, επιδοθείτε στο Piaget Altiplano. Ένας εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά λεπτή χειροκίνητη περιέλιξη και απλή κλήση. Ψάχνετε για ένα ρολόι luxe με άκρη;

Το μοντέλο Emperador με τα τετράγωνα και ορθογώνια σχήματα τους σας έχει καλύψει. Το μοντέλο Upstream από την Piaget διαθέτει ένα πτυσσόμενο κούμπωμα και αυτορυθμιζόμενο διαμέτρημα, ένα στοιχείο που προκάλεσε ένα buzz σε όλη την κοινότητα.

Ψώνισε τώρα

Ράντο
rado

Στο σταυροδρόμι της σύγχρονης αλχημείας και της παραδοσιακής ωρολογοποιίας, θα βρείτε ένα high-end ρολόι Rado. Αυτοί οι ελβετοί κατασκευαστές αναγνωρίζονται ιδιαίτερα για τη χρήση μοναδικών σκληρών μετάλλων και “κεραμικών υψηλής τεχνολογίας”. Στο μέσο ρολόι Rado, μπορείτε να ανακαλύψετε τα διαχρονικά στοιχεία του βολφραμίου, του καρβιδίου τιτανίου, του λανθανίου και του κρυστάλλου ζαφείρι. Οι εκλεπτυσμένες παλέτες χρωμάτων ενσωματώνουν ένα κομψό αλλά στιβαρό σχέδιο που συμπληρώνεται από ματ και μεταλλικές επιφάνειες. Η καινοτομία των μαρκών αναγνωρίστηκε από το βιβλίο Guinness Book of World Records για το πιο σκληρό ρολόι στη γη, το V10K. Συνιστούμε τις επιπλοκές των συλλογών Centrix ή τα μινιμαλιστικά σχέδια με τα True Thinlines. Άλλα εξαιρετικά μοντέλα είναι το φιλικό προς το Swift Esenza Touch και το ρολόι χειρός HyperChrome Dual Timer.

Rolex
rolex-daytona
Κατατάσσοντας την 64η πιο ισχυρή παγκόσμια μάρκα της Forbes, η Rolex είναι η μεγαλύτερη μάρκα ρολογιών πολυτελείας στον κόσμο. Βλέποντας την κληρονομιά, η Rolex καινοτομούσε συνεχώς από τους κλασικούς, κερδίζοντας τους μια πληθώρα “πρώτων” στη βιομηχανία. Τα βραβεία τους περιλαμβάνουν την πρώτη ημερομηνία αυτόματης αλλαγής και την ημέρα κλήσης, πρώτα για να εμφανιστούν δύο ζώνες ώρας ταυτόχρονα και το πρώτο χρονόμετρο να πιστοποιηθεί ως ρολόι χειρός. Η μάρκα έχει αναπτύξει ρολόγια για ανώμαλο έδαφος και ακραίες αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων εκδρομών του Mount Everest και της πολικής εξερεύνησης. Τα πλαστά είναι παντού. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε το Rolex από έναν επίσημο έμπορο όταν αποφασίζετε να το αγοράσετε. Καλά καθορισμένα μοντέλα του Rolex είναι η Daytona, η ημερομηνία Cellini, ο Yacht-Master 40, ο Submariner και το Oyster της Datejust.

Ρότζερ Ντιμπούις
ελήφθη ασύρματου

Μερικές φορές το mastering της τέχνης της ωρολογίας δεν χρειάζεται να περάσει έναν αιώνα για να ακολουθήσει. Για τον Roger Dubuis, η γνησιότητα του παλιού κόσμου εκφράστηκε με τα ρολόγια πολυτελείας από την πρώτη μέρα του 1995. Ένας ασυνήθιστος γάμος μεταξύ πρωτοποριακών σχεδίων και μηχανικής εμπειρίας με εξαιρετική ποιότητα, χειροποίητα από τους καλύτερους ωρολογοποιούς στη Γενεύη της Ελβετίας. Ο Roger Dubuis έχει δώσει στη βιομηχανία άψογα αριστουργήματα όπως τη γραμμή Excalibur.

Μια γραμμή που χαρακτηρίζεται από έντονες εμφανίσεις, περίπλοκους μηχανισμούς και αρχιτεκτονική λαμπρότητα. Η γραμμή Velvet, όπου η χρονομέτρηση ακριβείας εκφράζεται με κομψότητα και πολύτιμους λίθους. Στο ταξίδι σας, εξερευνήστε τις εσωτερικές λειτουργίες του Hommage Double Flying Tourbillon για μια αληθινή έκφραση των ωραιότερων ωρολογοποιών που ο Roger Dubuis έχει κατακτήσει.

Ρίτσαρντ Μιλ
mille

Ο πλοίαρχος των πειραματικών σχεδίων, ο Γάλλος Richard Mille συνεχίζει να καταστρέφει τις έννοιες της παραδοσιακής ορολογίας με τα ρολόγια του. Εξελιγμένες επιπλοκές και πρωτοποριακό χειροποίητο σήμα κατατεθέν της μάρκας, το οποίο κυκλοφόρησε το πολυτελές μοντέλο RM 012.

Ένα ρολόι περιλαμβάνει ένα εκπληκτικό turbillon πλατινένιο, ζωντανή διαφάνεια και σύνθεση σωληνοειδούς κίνησης … μιλάμε για πολυπλοκότητα. Μετά την απονομή του βραβείου “Golden Hand” στο Grand Prix D’horlogerie de Genève 2007, η καινοτομία απέτυχε να σταματήσει.

Τα ρολόγια που χαρακτηρίζονται από φουτουριστικό σχεδιασμό, ασυνήθιστα υλικά και πίνακες σκελετού διαχωρίζουν ένα ρολόι Richard Mille από τα υπόλοιπα. Οι συλλέκτες ρολογιών πρέπει να είναι ιδιοκτήτες των διαχωρισμένων δευτερολέπτων 004-V2, του εξαιρετικά θεωρούμενου 012 ή του RM 018 “Hommage a Boucheron”.

SEIKO
seko

Ιαπωνικά για την ακρίβεια , το SEIKO είναι ένα προσιτό ρολόι πολυτελείας που έχει καταστήσει την θέση του εδώ και χρόνια. Είναι γνωστοί για τις κινητικές τους κινήσεις ενέργειας, την καινοτομία μεταξύ των παραδοσιακών μηχανικών. Η μάρκα έχει λάβει βραβεία όπως “Best Mechanical Wristwatch Chronometer” και “IEEE Milestone Award” για τα ρολόγια χειρός χαλαζία, ειδικά το SEIKO Quartz Astron. Σήμερα, είναι δημοφιλείς για το SKX781 “Πορτοκαλί Monster”, SKA366 Kinetic Black Ion και SNA411 Χρονογράφου πτήσης συναγερμού.

Ψώνισε τώρα

Δείγμα υφάσματος
δείγμα υφάσματος

Η ιστορία πίσω από το Swatch σχετίζεται με την ιστορική φύση των ελβετικών ωρολογοποιών, αξίζοντας τον σεβασμό για τα μοντέρνα, φτηνά ρολόγια. Κατά τη διάρκεια της κρίσης χαλαζία, οι ιαπωνικές εταιρείες άρχισαν να διανέμουν ευρέως τα ρολόγια τους σε κλάσματα της τιμής ενός ελβετικού μηχανικού ρολογιού.

Για να αντισταθμίσει και να αποκαταστήσει το ελβετικό πνεύμα ωρολογοποιίας, ο Swatch άντλησε φθηνά, δροσερά ρολόγια στις αγορές. Μια εντυπωσιακή στρατηγική μάρκετινγκ που οδηγεί σε πωλήσεις άνω των 3,5 εκατομμυρίων Swatches στους πρώτους 21 μήνες.

Αυτό επέτρεψε την επιστροφή των Ελβετών ωρολογοποιών και της Swatch για να αποκτήσουν μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα στην Ελβετία. Τα δημοφιλή μοντέλα Swatch είναι το σύστημα Fly, Once Again και ο νέος gentleman.

Ψώνισε τώρα

TAG Heuer
ετικέτα

Αυτός ο κατασκευαστής ρολογιών άρχισε το ταξίδι του το 1860 από το Saint-Imier της Ελβετίας. Με τα χρόνια, κυκλοφόρησαν μια απαράμιλλη ποσότητα λαϊκών ρολογιών και κινήσεων που κυμαίνονται από χρονογράφους έως χρονόμετρα και άλλα. Μετά την ανάληψη από τον Louis Vuitton, η εταιρεία άρχισε να εκδίδει ρεπλίκα εκδόσεις των θρυλικών κλασικών όπως η Carrera, η Monza και το Μονακό. Εκείνη την εποχή, έχτισαν το Μονακό V4, ένα τολμηρό ρολόι με μηχανικές κινήσεις των οποίων οι εργασίες αντανακλούσαν μια μετάδοση ισχύος. Το 2016, η TAG κυκλοφόρησε το Carrera Caliber 5 “Ring Master”, ένα δείγμα της εκτίμησής τους για τον Mohammad Ali στο πρώτο επίσημο αφιέρωμα του από το θάνατο. Μέσω της καινοτομίας και της λειτουργικότητας, η TAG Heuer παρέμεινε βασικό στοιχείο ανάμεσα στους λάτρεις των πολυτελών και υψηλής τεχνολογίας ρολογιών.

Ψώνισε τώρα

Tudor
tufor

Η θυγατρική της Rolex, η ελβετική μάρκα Tudor, προσφέρει εξελιγμένα ρολόγια στο εύρος τιμών κάτω από τη μητρική τους εταιρεία. Μην συγχέετε την τιμή τους με την έλλειψη ποιότητας, γιατί ο Tudor έχει γίνει το πιο προοδευτικό σήμα των δύο. Από τους χρονογράφους, τα καταδυτικά ρολόγια και τα πολυτελή μοντέλα, η Tudor έχει ένα ρολόι για οποιοδήποτε στυλ. Για μια αίσθηση βελτίωσης, εξερευνήστε τα μοντέλα Classic με διαμάντια ή λευκά νήματα όπως καθημερινή φθορά. Ψάχνετε για ξεχωριστά χαρακτηριστικά; Οι χρονογράφοι Fastrider και Heritage θα αιχμαλωτίζουν τους καρπούς εκείνων που γοητεύονται από την τεχνολογική τεχνογνωσία.

Ulysse Nardin
ulysse

Ξεκινώντας με εξειδίκευση σε θαλάσσια χρονομέτρηση, ο Ulysse Nardin έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ περιζήτητο σήμα ρολογιών πολυτελείας. Η άψογη μηχανολογία, η διαχρονική αισθητική και η καινοτομία αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά των ρολογιών τους. Έχουν συνεχίσει να κερδίζουν περισσότερα από 4.300 βραβεία, καθώς κατέχουν την υψηλότερη ποσότητα μηχανικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην ωρολογοποιία, έναν ηγέτη της σκέψης στην ελβετική κοινότητα ρολογιών πολυτελείας. Η σειρά ρολογιών τους είναι τολμηρή, κομψή και αξιόπιστη. Απολαύστε απόλυτη αριστεία με το θαλάσσιο ετήσιο ημερολόγιο, το Classico Automatic ή ένα εκπληκτικό και εντελώς εμπνευσμένο αστρονομικό μοντέλο.

Urwerk
uwerk

Τα ρολόγια Urwerk δεν μοιάζουν με κανένα παραδοσιακό ελβετικό ωρολογοποιό που έχουμε δει ακόμα. Για αυτά τα ρολόγια avant-garde θα σας φανεί διπλό με το φουτουριστικό σχεδιασμό τους. Είναι απολύτως απίστευτο. Συνδυάζοντας τη νανοτεχνολογία με τις μηχανικές τελειοποιήσεις, η Urwerk έχει ωθήσει τα όρια της ωρολογοποιίας με την καινοτομία τους. Κάθε κομμάτι, προκλητικό και τολμηρό. Οι συλλογές τους είναι εξαιρετικά περιορισμένες και έχουν αξία σε 6 αριθμούς εύκολα. Αξιοσημείωτα μοντέλα είναι τα μοντέλα UR 101, 202, 203 και CC1.

Vacheron Constantin
vacheron

“Κάνε καλύτερα αν ήταν δυνατόν, και αυτό είναι πάντα δυνατό”

Ο παππούς της ελβετικής ωρολογοποιίας Vacheron Constantin κατασκευάζει ρολόγια για πάνω από 250 χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια, έχουν εισαγάγει σχέδια αναφοράς στη βιομηχανία με τα πάντα, από τα διαρκή ημερολόγια έως τις οπισθοδρομικές οθόνες και τις σκελετικές βελτιώσεις. Το 2005 κυκλοφόρησαν τα ρολόγια 250 χρόνων. Διάφορες επιπλοκές, σχεδιασμένες κομψά και εκτιμημένες σε σχεδόν 2 εκατομμύρια φράγκα, είναι κάτι περισσότερο από απλά ρολόγια. Είναι ατελείωτα αριστουργήματα από την εσωτερική μηχανική τους προς την εξωτερική εμφάνιση. Μοναδικές εμφανίσεις που μπορούν να φανούν στα εκπληκτικά βασικά τους μοντέλα, Αφιέρωμα στους Μεγάλους Ανακάλυπτες, Metiers d’Art και Quai de l’Ile.

Victorinox
victorinox

Ο Ελβετός Στρατός Victorinox έγινε διάσημος για τα υψηλής ποιότητας στρατιωτικά και βοηθητικά μαχαίρια, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ταξιδεύοντας με τον ενθουσιασμό, η Victorinox κυκλοφόρησε στην αγορά το αληθινό ρολόι ρολογιών με πολλές επιτυχίες. Η μάρκα έχει προχωρήσει στην κατασκευή φημισμένων ρολογιών για πιλότους, επιχειρηματίες, casual και αθλητική χρησιμότητα. Ο χρονογράφος της Alliance είναι ένα ρολόι καθαρό και υψηλής απόδοσης με αξιόπιστους μηχανικούς. Η πιο πρόσφατη συλλογή τους INOX είναι ένα παιχνίδι για τιτάνιο για ισχυρά σχέδια, ελαφριά χαρακτηριστικά και απαράμιλλη δύναμη. Παρόλο που δεν είναι ένα μάρκα ρολογιών πολυτελείας, προσφέρουν υψηλής ποιότητας, κομψά ρολόγια για όλους.

Ζενίθ
ζενίθ

Ο Zenith έκανε το όνομά τους με την κυκλοφορία του “El Primero”, του πρώτου αυτόματου χρονογράφου. Μέχρι σήμερα, το ρολόι μοντέλου παράγεται συνεχώς και θεωρείται από τους γνωστούς ως μία από τις καλύτερες κινήσεις χρονογράφων. Μετά τη συγχώνευση με την TAG Heuer, μεγάλωσαν ως ελβετική μάρκα ρολογιών πολυτελείας και προμηθευτή κινήσεων κατασκευής. Το ύφος τους μοιάζει με τολμηρές βελτιώσεις συμπληρωμένες με μηχανικές επιπλοκές. Για ένα ρολόι vintage, ο χρονογράφος Triple Calendar Chronograph El Primero είναι ένα ελκυστικό σχέδιο. Το Captain Elite Center Seconds 40mm αθλοπαιδεύει ένα καθαρό, απλό και κομψό σχέδιο. Ένας περιπετειώδης κύριος μπορεί να επιλέξει τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του Τύπου XX GMT.